Consilierul care a ameninţat un poliţist în timpul unui control în trafic a fost dat afară de la Camera Deputaţilor. Bărbatul a fost filmat

Lucian Rădulescu, consilierul deputatului Laura Moagher, a fost dat afară după ce a ameninţat un poliţist în trafic şi i-a arătat legitimaţia de consilier al Camerei Deputaţilor.

Deputatul Laura Moagher a anunţat, astăzi, pe Facebook, că a încheiat orice colaborare cu Lucian Rădulescu.

“Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile.

Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat! Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, a scris deputatul Moagher pe Facebook.

Comuna Păulești, județul PrahovaRomânia trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem.

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 3 septembrie 2019

Lucian Rădulescu a ameninţat un poliţist şi i-a arătat legitimaţia de consilier al Camerei Deputaţilor, în timpul unui control în trafic, în comuna Păuleşti din Prahova.

Rădulescu a fost filmat cu un bodycam montat pe uniforma poliţistului care îi ceruse documentele pentru a-l amenda pentru staţionare neregulamentară.

‘Hai să îţi arăt eu ceva. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Ia colea! Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Încerci cu mine d-astea? Jur! Fă ce vrei tu, dă-mi amendă. Hai că îţi arăt eu ţie. Aştept pe unul să-mi bage gazele în **** mea’, a fost reacţia lui Rădulescu.

Imaginile au fost postate de Marian Godină pe Facebook şi au fost urmărite de peste 300.000 de oameni în mai puţin de două ore.

 

Loading...