Nadia Comăneci a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la New York, unde a defilat şi a fost întâmpinată cu urale: ce ţinute a prezentat gimnasta

Gimnasta Nadia Comăneci, în vârstă de 57 de ani, a fost aplaudată şi ovaţionată la Săptămâna Modei de la New York, unde a defilat în scop caritabil.

Nadia Comăneci a făcut senzaţie la New York Fashion Week, unde a prezentat două ţinute şi a fost întâmpinată cu aplauze şi urale.

Gimnasta a publicat pe Instagram o filmare în care apare într-una dintre ţinutele prezentate pe podium – pantaloni negri din piele, un top alb şi un trenci bej, la care a accesorizat pantofi cu toc şi o pălărie.

Cea de-a doua ţinută, care i-a pus în valoare fizicul impecabil, a constat într-o fustă din paiete aurii şi un top din paiete argintii.

Pentru apariţia pe covorul roşu de la New York Fashion Week, Nadia Comăneci a optat pentru un costum gri cu animal print.

 

Zeiţa de la Montreal, aşa cum a fost supranumită după ce a fost prima gimnastă care a primit 10 într-un concurs olimpic, a defilat în scop caritabil, în calitate de membru al Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 200 dintre cei mai buni sportivi ai lumii şi care susţine tinerii aflaţi la început de drum.

Loading...
Loading...