Ioana Ginghina şi-a surprins fanii. Cum arată vedeta fără strop de machiaj

Ioana Ginghina este o femeie frumoasă şi o mamă foarte implicată în creşterea fetiţei pe care o are cu fostul soţ,

Alexandru Papadopol. Vedeta a decis să pună punct speculaţilor, aşa că s-a afişat fără machiaj pe internet.

Ioana Ginghină a decis să le arate fanilor cum este ea în realiate, atunci când ajunge acasă la fetiţa ei. Vedeta a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare fără a avea vreun strop de machiaj pe faţă.

Fanii i-au lăsat foarte multe păreri de bine şi chiar au afirmat că nu exista vreo diferenţă dintre a fi machiată şi a nu avea strop de machiaj pe faţă. ,,După ce ai petrecut aseară, dar ai filmare dimineaţa, pui nişte plasturi pe ochi şi te rogi să fie bine”, a scris vedeta pentru prietenii virtuali.

Ioana Ginghină, tranformată într-o bombă sexy după divorț

În timp ce Alexandru Papadopol are o nouă iubită, iar paparazzii Spynews.ro au fost cei care l-au surprins alături de Adriana Titieni, femeia care l-a făcut să simtă, din nou, fluturi în stomac.

Pe de altă parte, Ioana Ginghină pare că nu vrea să se implice prea devreme într-o altă relație serioasă și preferă să se lasă curtată, iar admiratorii nu sunt deloc puțini pentru că vedeta arată demențial, la aproape 42 de ani.

“Contează că am început să investesc în mine, eram acaparată de tot ce înseamnă familie și copil. Acum am și mai mult timp, mai ales când Ruxandra e cu Alexandra.

Vara asta m-am distrat mai mult ca în tinerețe, am ieșit cred că aproape zilnic.

Nu am stat deloc, nu că m-am plimbat, ieri când a început școala aproape că îmi venea să plâng. N-am noutăți, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinerețea. Nu mă bag, nu. Nu am regrete, eu am avut o căsătorie frumoasă, pe final s-a mai stricat, dar acum mă gândesc că așa a fost să fie, probabil mă așteaptă

o nouă etapă probabil și mai frumoasă. Am descoperit că bărbații au tot felul de crize, la 30, la 40 de ani. Eu mi-am asumat, cred că nu voi mai intra prea curând într-o relație.

Nu mă mai văd mamă a doua oară, nu-mi mai doresc al doilea copil din cauza faptului că celălalt bărbat ar iubit-o pe Ruxi.”, a spus Ioana Ginghină, la Agenția Vip. sursa. spynews.ro

Loading...