Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă: „Le-am spus că mai bine mă arunc pe geam”

Bianca Drăgușanu este la frumoasa vârstă de 37 de ani. De-a lungul anilor ea a trecut prin momente frumoase, dar și clipe dureroase pe care nu crede că le va uita vreodată. A făcut declarații sincere!

În urmă cu ceva ani, Bianca Drăgușanu a fost la un pas de a rămâne infirmă, din cauza unui groaznic accident. Atunci, vedeta a fost internată mai multe zile în spital pentru ca medicii să o aibă sub observație.

Aceștia au decis că momentan nu se poate deplasa decât într-un scaun cu rotile. A fost imobilizată timp de șase luni. A suferit enorm și a vrut să se sinucidă.

„La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea șansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere și le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă.

Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate. Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operație.

De atunci am rămas sensibilă în fața unor probleme de acest gen și de câte ori mă privesc în oglindă îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră”, spunea Bianca Drăgușanu, la un moment dat.

Bătută de fostul iubit

Deși în presa vremii s-a scris că Bianca ar fi suferit un accident, atunci, adevărul este cu totul altul. Și mult mai dureros.

Totul a fost cauzat de un episod de violență domestică, afaceristul Coco Păun fiind cel care a agresat-o pe Bianca:

„De 1 martie, Păun a invitat-o pe Anca Bianca Drăgușanu la Târgu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata s-a ales cu o bătaie zdravănă  Ea a fost pusa într-un taxi în Târgu Jiu și dusă la Petroșani  unde s-a și internat în spital.

Când părinții au văzut în ce stare este fiica lor, au decis să anunțe Politia. Fata a spus cum a fost agresată de Coco Păun de mai multe ori”, au scris cei de la Gazeta de Sud, în martie 2004.

Bianca Drăgușanu a împlinit 37 de ani

Bianca Drăgușanu, deși nu pare, a împlinit 37 de ani.  Bianca era la începutul anilor 2000 o tânară ca oricare alta.

Avea părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă, multe alunițe pe corp și vreo 25 de kilograme în plus decât în prezent.

Iată că anii au trecut, iar ea a început transformarea fizică.

Loading...