Cum arată fiica Margaretei Pâslaru, doamna muzicii ușoare românești

Acum 76 de ani se năștea o stea!

Nu este deloc vreo exagerare, ci… un adevăr pe care nu poate nimeni să îl pună la îndoială sau să îl conteste!

Este vorba despre Margareta Pâslaru, doamna muzicii ușoare românești.

„În tinerețe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim „numele” spre binele altora”, mărturisea într-un interviu recent artista, implicată în ultimii ani în multe campanii umanitare.

Anii de junețe nu și i-a folosit doar pentru a deveni celebră, ci s-a preocupat și de viața personală, căsătorindu-se cu Gheorghe Sencovici, din povestea lor, rezultând fiica lor, Ana Maria.

Acum 36 de ani, Margareta Pâslaru, „doamna muzicii ușoare românești”, a decis să plece din România în Statele Unite ale Americii, alături de soț și copil.

Fata artistei a moștenit frumusețea artistei, dar nu și talentul.

Lucrează în management

Ana Maria s-a născut în România, dar visul american a acaparat-o atât de mult, încât a decis să rămână peste Ocean.

În anii 1990, mama ei a revenit în țara, însă fiica ei nu s-a gândit nicio clipă să părăsească America.

Deși nu activează într-un domeniu artistic, Ana Maria a reușit să facă performanță în management.

Fiica margaretei Pâslaru este președintele unei companii de consultanța în domeniu. Este căsătorită cu un latino-american şi are doi copii.

Margareta Pâslaru a fost una dintre cele mai apreciate artiste din perioada perioadei comuniste ”Diamant fermecat” și „Lasă-mi toamnă, pomii verzi” sunt doar două dintre melodiile interpretate de Margareta, care au făcut istorie.

Ana Maria a stat departe de scenă, însă nu o dată mama ei a recunoscut că fata ei e cea mai mare realizare.

Margareta Pâslaru a oferit un interviu pentru avantaje.ro, în care a vorbit despre marea ei pasiune, muzica, dar și despre faptul că a rămas una dintre cele mai frumoase femei de la noi.

‘În casa copilăriei, lipsurile anilor 50 păreau uitate când la radio răsunau arii și coruri din opere, muzică clasică, teatru la microfon.

Serile, bunica ne desfăta cântând la pian Chopin, ceea ce m-a încurajat mai târziu să studiez, cu doamna Lia Romașcu, pianul. Muzica omniprezentă era o parte importantă în viața noastră.

Totul este relativ. Gusturile nu se discută, persoanele publice sunt admirate sau antipatizate pentru același lucru.

Se spune că „ochii sunt oglinda sufletului’. Expresivitatea lor, atitudinea comunică starea interioară a personajului, iar fotogenia completează cadrul.

Experimentez, învăț, inițiez concepte chiar dacă unele sunt respinse. Îmi plac noutățile îndrăznețe. Aceia care se refugiază în trecut au de pierdut’, a mărturisit Margareta Pâslaru.

Loading...