Povestea de viata a lui Tahir, actorul din serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagra”

Actorul care ii da viata personajului Tahir din serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat de Kanal D, are o poveste de viata impresionant.

Înalt, atletic si cu un zambet seducator, actorul Ulas Tuna Astepe, interpretul personajului Tahir kaleli din serialul „Lacrimi la Marea Neagra”, a cucerit imediat publicul din Romania si nu numai.

Actorul turc in varsta de 31 de ani are o poveste de viata imprsionanta. A trecut printr-o mare drama in copilarie. Si-a pierdut parintii cand avea 16 ani si a fost crescut de tatal sau.

„Dupa pierderea timpurie a tatalui si ulterior a mamei, fratele meu a preluat controlul, fiind si tata si mama pentru mine, preluand toate responsabilitatile ce se impuneau.

Golul lasat de pierderea parintilor nostri a fost umplut de catre fratele meu mai mare”, a povestit actorul Ulas Tuna Astepe, potrivit stirilekanald.ro.

De asemenea, cand avea 11 ani, Ulas Tuna Astepe a vazut moartea cu ochii in timpul cutremurului din 17 august 1997.

„Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Inca sufar de fobia cutremurului. Daca ma aflu in sala de cinematograf, spre exemplu, si cineva isi leagana picioarele, eu reaction…

Loading...