Kate Middleton din nou însărcinată? Indiciile care o dau de gol

Kate Middleton însărcinată din nou? Cine a dat-o de gol

Știrea bombă a fost mai întâi anunțată de o publicație internațională numită New Idea. Într-un articol această publicație susține că Charlotte ar fi vorbit la școală despre sarcina mamei sale. „Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată’, a afirmat sursa citată.

Totodată, expertul în chestiuni regale Aranzazu Santos López a punctat câteva lucruri esențiale care ar da de gândit în privința unei noi sarcini a lui Kate Middleton. Acesta subliniază care sunt indiciile principale, conform express.co.uk. „Uitați-vă la imaginile recente de la începerea școlii. Uitați-vă părul lui Kate. Are o nouă culoare, nu știm exact, dar este mai deschis, seamănă cu un blond închis. De fiecare dată când Ducesa de Cambridge îți schimbă look-ul, anunță în câteva zile că este însărcinată.”, a declarat expertul

Acesta a mai menționat și faptul că ducesa nu are prea multe evenimente programate în agendă, fapt care indică clar că ar putea aștepta un nou copil, mai ales dacă luăm în considerare ultimele sale sarcini care au fost dificile. Deocamdată aceste zvonuri nu au fost confirmate de casa regală.

 

Loading...