Un copil de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9 al apartamentului în care locuia. Anton nu a mai suportat bătăile părinţilor

Clipe şocante în Ucraina, acolo unde un copil a decis să se arunce de la balcon doar pentru a scăpa de bătăile părinţilor. Micuţul era maltratat în fiecare zi şi nu a mai putut suporta durerea.

Băieţelul de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9

Anton era un copil bun, curios şi sfios, aşa cum sunt toţi copiii de vârsta sa. Însă, ducea cu el o mare durere. În loc de iubire şi afecţiune din partea părinţilor, Anton primea doar bătăi şi lovituri.

Aşa s-a întâmplat şi în ultimele clipe din viaţa sa, atunci când a fost maltratat fără milă de părinţii lui.

Tragedia a avut loc pe la finalul lunii august. Din cauză că s-a întors singur de la şcoală, părinţii s-au supărat pe el şi l-au bătut.

Din disperare, de teamă ca povestea să nu se repete, copilul nu a mai stat pe gânduri şi a sărit de la etajul 9, din apartamentul în care locuia cu părinţii lui.

Medicii au sosit imediat la faţa locului, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru micuţul de opt ani.

De asemenea, oamenii legii care au sosit au fost şocaţi să constate că Anton avea hainele rupte,

semn că bătaia primită de la părinţi a fost foarte violentă, potrivit presei din străinătate.

Copilul era bătut frecvent de părinţi

În plus, spun vecinii, acesta nu a fost primul incident şocant în care micuţul este protagonist,

asta pentru că bătăile erau la ordinea zilei în familia lor. Dar, chiar şi aşa, vecinii nu au îndrăznit niciodată să sune la Poliţie, pentru a-l salva pe micuţ.

Părinţii lui Anton au recunoscut că şi-au bătut copilul

După tragedie, părinţii lui Anton au fost puşi să dea declaraţii la Poliţie şi au confirmat faptul că l-au bătut pe cel mic,

înainte ca acesta să se arunce de la etaj.

Loading...