Nicoleta Luciu s-a lăudat mereu cu cei patru copilași, dar acum adevărul a ieșit la iveală. Puține femei ar accepta așa ceva

Deși a declarat că se ocupă singură de cei patru copii ai săi, Nicoleta Luciu are un ajutor de nădejde la creșterea și educarea lui Zsolt jr, care are 11 ani, și a tripleților Kim, Kevin și Karoly, de 8 ani.

Retrasă din showbiz aproape în totalitate – mai are doar apariții sporadice la evenimente mondene -, Nicoleta Luciu s-a mutat de ani buni la Miercurea Ciuc, „cartierul general” al afacerilor lui Zsolt Csergo, soțul ei, și locul unde cuplul a decis să-și crească copiii.

Catalogată drept „mamă-eroină” după ce a născut tripleții, fosta vedetă Playboy a declarat că, de vreme ce cariera ei oricum a intrat în declin, se va ocupa singură de băieții și de fata ei, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

O fi avut ea intenții bune, însă nu-i floare la ureche să crești patru copii, iar când Zsolt jr, Kim, Kevin și Karoly au crescut și ocupațiile lor s-au diversificat – unul vrea la înot, altul, la hochei ori la limbi străine -, Nicoleta Luciu n-a mai putut face față singură.

Așa a apărut în peisaj bona, de care, acum, Nicoleta nu se mai desparte nici în vacanță! Femeia angajată de familia Csergo a preluat o parte din sarcinile vedetei și s-a dovedit extrem de utilă și în timpul deplasărilor.

Are destulă bătaie de cap cu patru copii, dar jobul vine și cu un avantaj cu care nu multe bone se pot lăuda: cel puțin un concediu de lux pe an! Cea mai recentă vacanță în care Nicoleta și-a luat baby-sitterul a fost în Franța, pe Coasta de Azur.

Nicoleta Luciu sa mutat cu catel si purcel la Miercurea Ciuc insa averea pe care o detine sotul ei acolo este colosala pentru zona respectiva.Zsolt a construit ansamblul de locuinte FORTUNA singurele in Miercurea Ciuc si dupa marturisirile sale la etajele superioare ale ansambului fiecare dintre copii are cate o locuinta.

Din biroul lui jolt aflat in ansamblul Fortuna se vede casa in care locuieste acum Nicoleta cu un binoclu performant poti urmari ce se intampla in curtea casei.

„Ne trezim la șase dimineața. Am o fată care stă cu mine și mă ajută. Având în vedere că trebuie să avem grijă de patru, chiar trebuie să ne împărțim… Suntem full.

După ce ne trezim, mergem la școală, apoi cumpărături. La opt sunt în casă. dacă sunt liberă, facem curățenie, aspirat, spălat… Apoi încep activitățile cu copii… În jurul orei 10 ne culcăm… pentru mine am timp până-n ora 12:00. Cam o dată pe lună, eu și soțul meu, Zsolt, mai plecam câte două zile doar noi.

De Revelion am fost într-un pub, am dansat, nu am stat stresată că mă filmează cineva…”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta locuieste intr-o vila impozata, cu curte intinsa, evaluata la 400.000 de euro. In apropiere se afla si blocul in care sotul ei are birourile, in incinta complexului „Fortuna Park”.

„Sunt o mamă împlinită. Asta cu infierea unui copil era un vis de-al meu din tinereţe. De pe la şcoală, am zis că dacă niciodată nu o să pot să fac copii, o să înfiez. Stai să-i creştem pe aceştia, unul îţi mănâncă sufletul, dar patru… Ne oprim aici”, a afirmat ea.

Loading...