POVESTEA care a emoționat o planetă întreagă! O mamă și-a readus fetița la viață cu un sărut în timp ce își lua ADIO

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente cumplite când a fost ’’obligată’’ să-și deconecteze fetița de la aparate. Dar o minune i-a schimat viața.

La doar 14 luni, Alice a fost dusă de urgență la spital pentru că suferea de o formă gravă de meningită.

A intrat în comă după ce rinichii i-au cedat și era ținută în viață doar de aparate.

După ce au așteptat luni întregi ca fetița să-și revină, medicii au anunțat-o pe mama îndurerată că șansele de supraviețuire ale lui Alice sunt aproape de zero și că ar fi mai bine să o deconecteze de la aparate.

Cu sufletul sângerând de durere, femeia își lua rămas bun de la singurul ei copil, a luat-o în brațe și a sărutat-o pe frunte pentru ultima oară, spotindu-i la ureche cât de mult o iubește.

Dar în momentul în care mama și-a sărutat pentru ultima dată fiica în comă, crezând că e pentru ultima oară, ceva incredibil s-a întâmplat.

În timp ce o săruta și îi spunea că o iubește, Alice începea să prindă tot mai multă culoare și să își revină.

De atunci, Alice și-a revenit complet. Ea a demonstrat că dragostea poate învinge chiar și moartea.

Nimeni nu îi mai dădea nicio șansă, organele ei ar fi fost donate, dar acum, la doi ani de la acest eveniment tragic, Alice e vioaie, sănătoasă, fericită, și își iubește mult mama!

Medicii au ținut-o sub supraveghere, au deconectat-o de la aparate și au rămas șocați când au văzut că micuța respiră singură.

‘’E un miracol de la Dumnezeu’’ atât a mai putut spune mama îngenuncheată. Când toată lumea se aștepta să moară, fetița’’ a înviat cu un sărut’’

Astăzi la doi ani după întâmplare Alice este mai sănătoasă și fericită ca oricând.

Loading...