O femeie din Satu Mare a rămas însărcinată la 61 de ani. Mai are acasă 14 copii!

O femeie din Satu Mare a rămas însărcinată la 61 de ani. Mai are acasă 14 copii!

Potrivit presasm.ro, femeia a rămas însărcinată la vârsta de 61 de ani, caz extrem de rar în ţara noastră şi, de altfel,

în lume, mai ales că sunt foarte puţine dăţile când o femeie poate rămâne însărcinată la o asemenea vârstă.

Chiar dacă are o vârstă înaintată pentru a aduce pe lume un copil, femeia se simte foarte bine,

însă cazul său este atent supravegheat de medici. Femeia mai are acasă 14 copii, dintre care, atenţie, trei perechi de gemeni.

În România, cea mai vârstnică femeie care a adus

pe lume un copil este Adriana Iliescu,

care a născut-o pe fetiţa sa la vârsta de 66 de ani, în urmă cu 14 ani.

În momentul de faţă, femeia se simte bine, dar medicii vor monitoriza sarcina, pentru a se asigura că atât mama, cât şi bebeluşul rămân sănătoşi, eliminând astfel orice risc care ar putea duce la o evoluţie nefavorabilă a sarcinii.

La polul opus, cea mai tânără mămică din județul Satu Mare este o fată, în vârstă de 12 ani, care a aflat în luna august 2018 că este gravidă, în urma unui control medical.

Mai exact, medicii i-au făcut analizele și i-au dat verdictul: este însărcinată. Minora este cetățean ucrainean, după tatăl ei, în timp ce mama este cetățean român.

Tot la Unitatea de Primire Urgențe s-a prezentat o minoră, în vârstă de 15 ani, tot însărcinată, care a acuzat o stare de rău. Personalul medical a rămas surprins când fata a declarat cu seninătate că își va abandona copilul în spital, imediat după naștere. Nu i-a păsat nici măcar că ceea ce a spus poate constitui o infracțiune.

 

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...