Imagini de la accidentul rutier în care s-a stins olandezul căutat pentru rapunerea fetiţei de 11 ani, din Gura Şuţii

Johannes V., cetăţeanul olandez în vârstă de 47 de ani, suspect principal în crima de la Gura Şuţii și căutat masiv atât de poliția română, cât şi de autorităţile olandeze, şi-a luat viaţa intrând cu toată viteza într-un autotren.

Poliţia din Olanda confirmă evenimentul şi precizează că bărbatul a intrat în mod deliberat într-un camion, la Escharen.

Olandezul suspectat de crimă a murit după impactul frontal cu un autotren
Un impact frontal între o mașină şi un autotren, la Escharen, a rezultat cu decesul unui bărbat în vârstă de 47 de ani, conducătorul maşinii. Din primele informaţii, şoferul autotrenului este în afara oricărui pericol,

Demarând verificările în acest caz, poliţia olandeză a constatat că persoana decedată, de la volanul maşinii, era chiar Johannes V., cetăţeanul olandez care era căutat de autorităţile olandeze şi române pentru crima de la Gura Şuţii, în care era acuzat că a ucis o fetiţă de 11 ani.

Pe N321, între Escharen și Grave, şoferul unei maşini a murit în urma unei coliziuni frontale cu un camion. Inițial catalogat ca un accident, se pare că este sinucidere. Această persoană și-a pus singur capăt vieții”, informează poliţia din Oost-Brabant.

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...