Cum arată acum actrița din Sclava Isaura și cu ce se ocupă. Lucelia Santos are 62 de ani

Tu o mai ții minte pe actrița principală din ”Sclava Isaura”?

Actrița Lucelia Santos a devenit cunoscută la vârsta de numai 19 ani după ce a jucat rolul principal în telenovela „Sclava Isaura”. Au trecut 4 decenii de la difuzarea telenovelei, iar acum actrița de origine braziliană a ajuns la vârsta de 62 de ani.

După căderea comunismului românii au putut viziona pe micile ecrane diverse emisiuni, telenovele și seriale. Printre telenovelele care au ținut cu sufletul la gură publicul din România s-a numărat și „Sclava Isaura”.

Uite cum arată la 62 de ani și cu ce se ocupă.

Au trecut foarte mulți ani de când ”Sclava Isaura” a făcut senzație pe micile ecrane. Mai mult decât atât, actrița care a interpretat-o chiar pe Isaura, Lucélia Santos, a devenit celebră odată cu interpretarea rolului.

Tu te-ai întrebat cum arată acum Lucélia Santos, la vârsta de 62 de ani și cu ce se ocupă acum?

Au trecut 40 de ani de când filmările s-au încheiat, dar toată lumea și-o amintește pe Lucélia Santos zâmbăreață, fericită și mereu plină de viață.

Lucélia Santos nu a renunțat deloc la carieră, ba chiar pe rețelele de socializare postează mereu fotografii și videoclipuri scurte și participă și la interviuri.

Actrița a avut o carieră înfloritoare, dar nu se poate spune același lucru și despre viața sentimentală. Lucelia Santos s-a căsătorit în anul 1982, dar a divorțat după numai patru ani de căsnicie.

După încheierea relației actrița a decis să fie singură. Ea a dezvăluit pentru publicația braziliană „O globo” că a devenit bunica unei fetițe adorabile în anul 2017. Lucelia are un fiu pe nume Pedro Neschling

Mai mult decât atât, Lucélia Santos are propria casă de producție, care îi poartă numele, și încă actriță, însă a renunțat la telenovele și se ocupă mai mult de teatru. În prezent, practică budismul și yoga.

Dacă în trecut actrița arăta impecabil și avea un trup de invidiat, acum doar zâmbetul mai amintește de aspectul care a ajutat-o în cariera cinematografică.

Sclava Isaura, în original Escrava Isaura este o telenovelă produsă după un roman al scriitorului Bernardo Joaquim da Silva Guimarães.

În cele 100 de episoade se conturează o poveste dramatică a unei scalve care încearcă să scape de stăpânul ei, Leoncio Almeida. S-a spus atât despre carte cât și despre serial că este un ascuțit pamflet aboliționist.

Loading...