Cum arată soţia lui Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV. Alina e de o frumuseţe rară. FOTO

Adrian Nartea este protagonistul noului serial de la Pro TV, ”Vlad”, unde interpreteaza un Monte Cristo modern.

Vlad este un adevărat cunoscător al jocurilor de noroc, iar cazinoul este ca a doua casă pentru personajul din ultimul serial de la pro TV! În serial, Vlad a ridicat jocurile de noroc la nivel de artă și se răzbună pe cei care l-au trădat luându-le averile la jocuri de noroc.

Adrian Nartea nu este expert la jocurile de noroc, ca personajul principal din serialul Vlad

În realitate însă, lucrurile stau cu totul altfel. Adrian Nartea, actorul de 37 de ani care dă viață personajului Vlad, s-a intersectat o singură dată cu un cazinou, iar atunci a rămas fără banii de blugi. Avea 25 de ani și a intrat în cazinou pentru a ajuta un prieten, pe care l-a împrumutat cu 700 de mii de lei vechi, pe care nu i-a mai văzut pentru o lungă perioadă de timp.

 „Am intrat la cazinou cu un prieten, să-l ajut, țin minte că era acum mai bine de 12 ani. M-a întrebat câți bani am la mine. Aveam 700.000 lei (vechi – n.r.). I-am dat. Nu i-am mai văzut și cam asta a fost experiența mea cu cazinoul. Poker am jucat, dar nu la cazinou”, ne-a povestit actorul, care, culmea, în „Vlad” interpretează un tânăr pentru care jocurile de noroc și cazinourile nu par a avea secrete.

„După mulți ani, mi-a dat un milion înapoi (100 de lei noi – n.r.), dar banii nu mai aveau aceeași valoare. I-am zis că deja mi-am luat blugi, nu mai am nevoie. Știam că nu este o investiție bună, dar am zis să ajut un prieten”, și-a completat Adrian povestea.

În viața reală, chipeșul actor se poate considera, la vârsta de 36 de ani, un om împlinit, căci are o carieră de succes și o familie superbă. Adrian are o relație de aproape 10 ani cu fostul manechin Alina Ferinceac, iar împreună au o fetiță, Mara, de trei ani.

Cum arată soția lui Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV

Actorul a povestit că ei sunt cei care se ocupă exclusiv de fiica lor, fără ajutor din partea vreunei bone sau a părinților. „Nu avem bonă. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brașov. Nu am vrut bonă pentru că ne-am dorit să avem noi grijă de ea”, a declarat îndrăgitul actor, în emisiunea ”Vorbește lumea”.

Adrian si Alina s-au întâlnit pentru prima dată în Tunisia, în 2010, unde au fost protagoniștii unei ședințe foto pentru un proiect. La acea vreme, Adi activa și ca model. După ce ședința foto a fost gata, au făcut schimb de numere de telefon, punct din care povestea lor de iubire a început să se contureze încet.

Povestea lor de dragoste a început pe un teren neutru

„Bineînțeles că-mi amintesc cum ne-am cunoscut! A fost pe teren neutru, în Tunisia, am avut un job împreună acolo. Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să construim, cu pași mici… Sunt nouă ani de atunci”, a spus Adrian Nartea, într-un interviu.

În 2014, în luna august, și-au unit destinele, la Brașov, orașul natal al lui Adi. La un an distanță a venit anunțul venirii pe lume a fetiței lor, iar de atunci Adrian tot mai așteaptă un al doilea copil, dar încă se află în „negocieri” cu soția.

Loading...