Cine este și ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Mesaj halucinant: „Inteleg ca va doriti foarte mult sa moara, dar se rezolva ceva prin moartea lui?”

Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu, are o meserie care ar surprinde mulți oameni. Cine este și cu ce se ocupă? Ce decizie radicală a luat după scandalul în care este implicată familia sa?

Cine este și ce meserie are Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario?

Despre tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), se cunosc câteva lucruri, însă despre mama tânărului teribilist nu se știu multe. Gabriela este o femeie frumoasă, cu o meserie care ar surprinde pe mulți în contextul dat, anume psiholog. Ironic, femeia băiatului cu antecedente de comportament problematic la activ și multe accidente rutiere, vindecă interiorul oamenilor.

Mai exact, ea este psiholog, Doctor în Științe Medicale/Psihologie Medicală, Hipnoză și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, dar și lector universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”. Mai mult, este și lider al Societății Academice a Științelor Comportamentale și autoarea unor cărți de specialitate apreciate. Cu toate studiile, fiul său nu a deprins multe din sfaturile pe care ea trebuie să i le fi dat, fiind cuprins, probabil, de mirajul banilor ori de acțiunile anturajului în care s-a învârtit de-a lungul anilor.

”Se rezolvă ceva prin moartea lui?”

În urma scandalului, provenit din faptul că fiul său a luat viața unui tânăr, conducând haotic, cu 240 km/h, opinia publică luând foc pe rețelele de socializare, Gabriela a răspuns tuturor, într-un mesaj, pe Facebook. După ce și-a spus gândurile în mediul online, mama lui Mario a decis să își șteargă contul de socializare.

„Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?

Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online. Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi.

Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti? Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…

Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul! Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi!

Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse» -, să înveţe şi alţii, pentru că doar cei din jurul meu îmi ştiu disperarea, pe care o semnalez de ani de zile fără rezultat, mai ales la cursuri, peste tot!

Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie. Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!” a fost mesajul mamei lui Mario Iorgulescu, postat pe pagina de Facebook.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...