Cum arată prima soție a lui Cătălin Crișan, Lucia Bubulac, la 10 ani de la divorț

Multă lume se întreabă astăzi cum mai arată prima soție a lui Cătălin Crișan, Lucia Bubulac, la 9 ani de la divorțul de artist. Se știe că Lucia era și ea cântăreață, însă în ultima perioadă a dispărut cu desăvârșire din prim-planul televiziunilor sau radiourilor de la noi. Se pare că prima soție a lui Cătălin Crișan a vrut să își relanseze cariera muzicală, însă nu prea a avut succes. Vezi cum arată azi Lucia Bubulac!

Are 54 de ani, dar arată senzațional, chiar dacă a născut doi copii care acum sunt mari. Daria este deja lansată în lumea artistică și i-a moștenit frumusețea mamei sale. Între cele două este o legătură deosebită, iar asta se vede din mesajele pe care tânăra i le adresează mamei sale pe rețelele de socializare. Daria a păstrat o legătură frumoasă și cu tatăl ei. Cei doi au cântat dese ori împreună și par să se înțeleagă perfect, chiar dacă el s-a căsătorit și a divorțat între timp de o altă femeie.

Prima soție a lui Cătălin Crișan, la 55 de ani

Lucia Bubulac a trăit mereu în umbra lui Cătălin Crișan, chiar dacă cei doi au realizat și câteva duete de-a lungul timpului. Frumusețea ei, calmul și gingășia pe care le afișa ori de câte ori urca pe scenă lângă cel care i-a fost soț aproape două decenii au făcut să rămână în inima publicului.

Lucia Bubulac s-a lansat în muzică în anul 1999. Atunci, ea a scos și primul album care s-a numit ”Lacrimi de nisip”. Publicul i-a iubit mult melodiile pentru versurile romantice, pline de pasiune, iar cele mai apreciate piese au fost ”Seară de seară” și ”Nu te mai las să pleci”.