Smiley recunoaște, pentru prima dată, relația cu Gina Pistol: „Cumva, ne-am plăcut tot timpul…”

Smiley și Gina Pistol sunt împreună?

Da! Smiley și Gina Pistol sunt împreună! Dacă până acum era vorba doar de un zvon, niciodată confirmat și niciodată infirmat, iată că, pentru prima dată, carismaticul artist recunoaște relația cu frumoasa prezentatoare și face dezvăluiri, în exclusivitate, în Revista Unica.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizz-ul autohton, iar acum nu mai este un secret pentru nimeni că cei doi se iubesc și sunt împreună.

Artistul a explicat care a fost motivul pentru care a preferat discreția în acest timp, dar și cum a început povestea lor de dragoste:

Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat… ne-am plăcut mai mult (râde). 

Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea” – a declarat, în exclusivitate, Smiley.

Smiley a ”dat din casă” și a povestit că o răsfată pe Ginuța dimineața cu cafeaua la pat pentru că ”Un gest cât de mic contează”.

Mai mult decât atât, artistul spune că îi place să ofere cadouri mai interesante, cum ar fi o excursie, o vacantă, ceva despre care persoana iubită să își amintească.

Întrebat unde a fost plecat în ultima sa vacanță artistul a spus: ”În această vară, în Portugalia, cu Gina (Pistol – n.r.), da!

Cât despre căsătorie, artistul spune că deocamdată nu se gândește la asta, însă chiar dacă s-ar întâmpla nu ar spune nimănui.

“Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public.

Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley. Cu siguranță, Gina Pistol a apreciat cuvintele iubitului său.

Loading...