Mesajul lui Jojo pentru Paul Ipate, după 7 ani de relație. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

Jojo, sau Cătălina Grama, a scris un mesaj, pe Instagram, pentru Paul Ipate. Ce se întâmplă între ei, după 7 ani de relație?

Mesajul lui Jojo pentru Paul Ipate, după 7 ani de relație

Cătălina Grama (Jojo) postează des mesaje pe contul ei de Instagram, rar putând vedea la ea vreo poză fără descriere, căci cuvintele conteaza, fie ele și în mediul online.

De această dată, actrița a abordat altă temă: căsnicia. Cei doi formează un cuplu de 7 ani și au împreună o fetiță, pe Zora, iar de când drumurile li s-au unit, fericirea a fost în aerul respirat de cei doi.

Cu toate acestea, în mesajul său, Jojo a punctat și coborâșurile prin care au trecut, susținând că acum este mult mai puternică datorită lor, dar în special datorită lui, omul care i-a fost alături.

”Nu știu ce va aduce viitorul”

>„Când vine vorba despre noi, sunt atât de multe lucruri de spus încât nu mi-ar ajunge nici “paginile” instagramului, așa de generoase cum sunt ele. Omul ăsta mi-a schimbat viața.

Am trecut împreună prin suișuri și coborâșuri care ne-au făcut mai puternici și mai conștienți de ceea ce însemnăm unul pentru celălalt. Nu știu ce va aduce viitorul.

Știu doar că el este singurul bărbat din lumea asta căruia nu i-aș ascunde vulnerabilitățile mele și orice ar presupune anii ce urmează și bătrânețea mea.

Paul Ipate m-a văzut și frumoasă și urâtă, și slabă și cu kilograme în plus, supărată și fericită, exuberantă și de o tristețe teribilă, exagerată și echilibrată, copil și femeie, luminoasă și întunecată.

Și după toate astea mă face mereu să râd în hohote. Și eu pe el”, este prima parte a declarației de dragoste scrisă de Jojo pentru Ipate, pe contul ei de Instagram.

„M-a ținut de mână și când am câștigat și când am pierdut, și nu i-a fost teamă nicio secundă să investească totul, absolut totul, în noi și familia noastră.

Așa că… pe vârf de munte sau în cea mai adâncă vale știu că el va fi aici. Zâmbind, râzând, spunându-mi ceva cu tâlc sau scoțându-mă frumos din minți cu spiritul lui critic.

Din toate aceste motive și multe, multe altele, o să-l privesc mereu în ochi zâmbind. Pentru că știu că îmi va da mereu un motiv în plus să fiu fericită și liniștită”, a mai scris Jojo.

Loading...