Cumpănașu și soția sa încasează 29.000 euro lunar de la stat! Averea fabuloasă a candidatului la alegerile prezidențiale

Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul, vorba lui Mircea Badea. Prostia este ridicată la rang de cinste, iar mai marii din serviciile de informații racolează oameni certați cu școala pe viață, pentru ca apoi să-i propulseze în funcții bănoase, plătite din bani publici desigur.

Iata fabuloasa avere a lui Alexandru Cumpănașu, cel care s-a cățărat peste cadavrul nepoatei sale angelice, Alexandra Măceșanu, pentru a candida la alegerile prezidențiale. Acesta are 38 de ani și trei copii cu trei femei diferite. Este tânăr, deci are timp să-l ajungă pe Borcea din urmă.

„Alexandru Cumpănașu nu a fost cadru didactic titular și nici profesor asociat al SNSPA. Veniturile menționate în declarația de avere au fost obținute de Alexandru Cumpănașu în calitate de expert în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltăriila nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA”, informează reprezentanții Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), printr-un comunicat de presă.

Alexandru Cumpănașu are un venit personal lunar de 19 000 de euro, în timp ce soția sa, Simona Baltag are de 10 000 de euro. Numai că, așa cum arată declarația de avere a lui Cumpănașu, banii săi și al consoartei vin în principal din surse bugetare naționale, adică din bani publici.

Cumpănașu șochează cum respiră

Alexandru Cumpănașu și-a declarat în declarația de interese apartenența la Marea Lojă Națională. Candidatul la alegerile prezidențiale, împotriva căruia BEC a depus plângere pentru suspiciuni de fraudă cu semnături falsificate, are 7 case, dintre care două cumpărate în 2016 și 2 în 2017. Are două autoturisme, dintre care unul Mercedes fabricat în 2018, are în conturi 260 000 de lei și 17 000 de euro.

De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580 000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300 000 de lei.Venitul anual al lui Alexandru Cumpănașu se ridică la 1,1 milioane de lei, aproximativ 19 000 de euro pe lună

Soția sa, Cumpănașu Simona Gabriela, care activează în toate asociațiile și companiile care îl plătesc și pe candidatul la prezidențiale, a înregistrat un venit anual de 595 000 de lei, aproximativ 10 000 de euro pe lună.

Unchiul Alexandrei nu a absolvit nicio facultate în România. Acesta a recunoscut totul 

În urma scandalului legat de diploma sa de licență, Alexandru Cumpănașu a făcut câteva clarificări. Acesta a declarat,  la Antena 3, că nu are o diplomă de licență, dar și că nu a absolvit o facultate aici în România.

Cumpănașu s-a înscris în Elveția la Academia Regală pentru Managementul Afacerilor. Momentan, acesta nu are o diplomă de absolvire pentru că lucrarea sa de diplomă încă nu a fost verificată de universitatea respectivă.

„M-am înscris la Academia Regală pentru Managementul Afacerilor din Elveţia, sunt în faza în care am dat examenul final de mai bine de jumătate de an. Deci am absolvit-o de facto. Procedura finală este aceea de a susţine lucrarea de diplomă, pe care am terminat-o, profesorul mi-a dat ok-ul pe ea, trebuie doar să fie verificată antiplagiat de universitatea de acolo.

Este vorba despre un Executive Master pentru care nu ai nevoie de diplomă de licenţă. Numai în România sistemul de învăţământ te obligă la nişte idioţenii din astea”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

A apărut în spațiul public o informație potrivit căreia, Cumpănașu nu ar fi absolvit examenul de Bacalaureat. În urma acestui scandal, ministrul Culturii a reacționat.

”Nu am făcut vreo verificare pe mandatul de la Educație. Nu mi-a cerut nimeni. În cele 45 de zile cât am fost interimar la Educație nu mi-a cerut nimeni nimic. Eu nu am dat nicio declarație așa cum am văzut și eu și am părut și eu foarte mirat. Nici pe departe nu am declarat așa ceva. Și nici nu am ieșit în presă să am vreun punct de vedere sau să facem vreo verificare în cele 45 de zile cât am susținut interimatul”, a spus Daniel Breaz.

Informația este una foarte gravă având în vedere faptul că Alexandru Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale.

Cumpănașu cu mașină de lux și gardă de corp

“Alexandru Cumpănașu, candidatul la prezidențiale cățărat pe tragedia Alexandrei Măceșeanu și care pretinde că se luptă cu Sistemul corupt, a primit protecție oficială de la Ministerul de Interne după ce s-a plâns ministrului Mihai Fifor și în presă că ar fi fost amenințat. Un răspuns oficial al Ministerului Public arată însă că nu există niciun dosar privind aceste presupuse amenințări.”, scrie G4Media.ro.

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii de G4Media.ro, unchiul Alexandrei a fost păzit și de o gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei și se deplasează cu un automobil de lux Volkswagen Touareg pus la dispoziție de MAI.
 
Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...