Drama unei mame! A crezut că fiul său e răcit, dar a murit la scurt timp. Suferea de o boală cumplită

Tragedie pentru o mamă din Marea Britanie.

Și-a pierdut băiețelul de doar 9 ani, la scurt timp după ce a mers cu el la medic, întrucât prezenta simptome ce păreau a fi ale unei banale răceli.

Avea să afle, însă, că, micuțul suferea de o boală cumplită. Sfâșiată de durere, femeia s-a hotărât să vorbească deschis despre această dramă care i-a marcat viața pentru totdeauna.

Băiatul suferea de o formă foarte rară de cancer

În urmă cu două luni, Josh Harber a fost diagnosticat cu  mieloidă acută, o formă rară și foarte violentă de cancer, care afectează celulele albe.

Peste doar două zile, băiatul avea să piardă lupta cu această boală cumplită, după ce a manifestat febră și alte simptome care de regulă ne duc cu gândul la o simplă răceală, după cum relatează publicația The Mirror.

“Era un băiat iubitor, energetic, plin de compasiune, era mereu preocupat de oamenii din jurul lui”, a declarat mama sa, Danielle, șocată de moartea bruscă a unicului copil.

La rândul lor, prietenii au rămas înmărmuriți în fața unei asemenea tragedii, mărturisind că nu le vine să creadă că micuțul plin de energie și atât de îndrăgostit de fotbal, a căzut victimă unei astfel de maladii.

A ajuns la spital cu simptome asociate răcelii

Văzând că băiețelul său nu se simte bine, mama a luat decizia de a-l duce la spital, astfel că Josh a ajuns la unitatea medicală din orașul Ashford, în data de 7 iulie.

În urma analizelor de sânge, doctorii și-au dat seama cât de gravă este situația și l-au transferat de urgență la un spital din Londra. Avea să fie, însă, prea târziu, întrucât la 48 de ore după depistarea bolii, micuțul a încetat din viață.

Cu o săptămână inainte era bine. Juca fotbal și era absolut bine. Nu exista niciun semn că ar fi bolnav, a povestit mama lui.

În memoria sa, familia a deschis un fond, cu scopul de a strânge bani pentru cercetări în vederea tratării leucemiei la copii.

Loading...