Loredana Groza, în chiloți, în oglindă, la 49 de ani! Cum s-a pozat cântăreața

Loredana Groza a postat pe Instagram o fotografie făcută în oglindă.

Loredana este foarte mândră de silueta ei, așa că a expus-o într-o poză făcută în oglindă, îmbrăcată sumar. Cântăreața și-a ridicat bluza și și-a expus abdomenul și picioarele. Loredana Groza poartă chiloți negri și șosete roșii, asortate cu tricoul.

La 49 de ani, Loredana are un corp de invidiat. Artista și-a expus silueta în fotografia care a strâns peste 20 de mii de like-uri și aproape 500 de comentarii.

Ce operații are Loredana Groza! Un medic estetician a spus-o: conturul feței, nas, buze, gât, pomeți, cearcăne, toată fața e modificată.

Loredana Groza a împlinit 49 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Deși arată impecabil, cântăreața a fost criticată dur pe rețelele de socializare din cauza operațiilor estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Un medic estetician a analizat fotografiile cu Loredana Groza și a declarat, într-un video publicat pe Youtube, că artista a suferit multe modificări în ultima perioadă.

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat medicul estetician, prin intermediul unui filmuleț publicat pe YouTube.

Loading...