Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva şi-au botezat băiatul în secret. Imagini de la petrecerea micuţului Alexandru

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva şi-au creştinat băieţelul în secret! Evenimentul a avut loc la finalul lunii septembrie, într-un restaurant de fiţe din Capitală şi a fost unul restrâns, la care au participat doar câţiva apropiaţi.

Lavinia a purtat o rochie roz la botezul lui Alexandru

Celor doi le place să-şi ţină viaţa personală cât mai departe de ochii lumii, dar şi să petreacă la evenimentele importante din viaţa lor într-un mod cât mai discret iar asta pare să reţeta fericirii pentru cei doi.

Alexandru a venit pe lume la începutul lunii mai, iar în data de 22 septembrie cei doi artiști au mers la biserică pentru a-și boteza copilul. 

Alături le-au fost familia și câțiva prieteni apropiați.

„Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUL. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă! Am înteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am inteles acum ce contează cu adevărat în viață’, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

În luna mai, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au devenit părinții unui băiețel, și chiar dacă ei țin foarte mult la discreție, iată că a ieșit la lumină că vedetele l-au botezat pe micuțul Alexandru în urmă cu câteva zile.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au devenit cei mai fericiți oameni atunci când a venit pe lume Alexandru, fiul lor. Deși a luat multe kilograme în greutate, pe timpul saricinii, Lavinia a scăpat repede de ele. Imediat cum lucrurile s-au așezat și s-au obișnuit în noul rol de părinți, cei doi au început să organizeze creștinarea copilului, eveniment care a avut loc pe data de 22 septembrie, la un restaurant elegant din nordul Capitalei.

La eveniment au fost invitați doar apropiații, cei doi părinți nu și-au dorit să se afle în presă. Nu era ceva la care să nu ne așteptăm, mai ales că cei doi au reușit să ascundă și nunta de ochii curioșilor, ei alegând să se căsătorească în Bulgaria, alături de familie și prietenii foarte apropiați.

Povestea emoționantă a numelui ales de Ștefan și Lavinia pentru fiul lor

Povestea din spatele numelui Alexandru este una emoționantă. Solistul și soția sa nu l-au ales deloc întâmplător. În urmă cu 18 ani, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist, mai ales că el apare mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă la purtător.

Fratele vitreg al artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată și aveau o relație bună. Alexandru era poreclit “Babanu”.

Lavinia și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria, în urmă cu doi ani, iar alături le-au fost doar persoanele apropiate. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a declarat Lavinia Pîrva la tv, anul trecut Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul mai are doi copii, Radu și Violeta.

 

 

 

Loading...