Alege CULOAREA PREFERATĂ din imagine și vezi cum îți definește PERSONALITATEA!

Un test simplu și haios! Următorul test îți va arăta ce legătură există între culoarea ta preferată și personalitatea ta.

În funcție de culoarea pe care o vei alege, vei descoperi ce înseamnă acest lucru pentru tine din punct de vedere psihologic, și nu numai.

Alege culoarea ta preferată din imaginea de mai jos si vezi ce spune acesta despre gusturile tale!

1: GALBEN

Galben este culoarea Soarelui. Reprezinta vitalitate, putere si ego. Trebuie să știți că cei care preferă această culoare nu sunt mari amatori de romantisme.

Dacă culoarea ta preferată este galben, trebuie să știi că reușești să atragi cu ușurință simpatia oamenilor din jur, dar ar trebui să fii mai atent și să nu te pui mereu pe tine pe primul loc atunci când, de fapt, este vorb a despre altcineva.

Esti o fire veselă și pozitivă, iar toți cei din jurul tău te adoră. Ai o inteligență peste medie și îți pac oamenii cel puțin la fel de deștepti precum ești tu!  Cuvintele care te definesc: prudență, gelozie, strălucire, mister.

2. ROZ

Persoanele care preferă rozul refuză, de regulă, să se maturizeze. Femeile care iubesc această culoare tind să promită mai multe decât intenţionează să ofere, iar bărbaţii din această categorie, trebuie să recunoaștem, sunt mari amatori de flirturi.

Aceste persoane sunt extrem de jucăușe și prietenoase, se plictisesc repede însă au un suflet mare și bun.

3: ALBASTRU

Albastru este un simbol regal al calmului. În cazul în care alegerea ta la acest test a fost albastru, avem pentru tine numai vești bune! Ești o persoană care comunică excelent cu toți oamenii, indiferent de statut sau categoria socială.

Nu fugi niciodată de responsabilități, iar tot ce ai de spus spui oricui verde in față. Nu esti un om al compromisului și nu îți plac oamenii falși și fățarnici.

4: VIOLET

Culoarea vilolet simpolizează romantistul, imaginația, fantezia. Cu siguranță pui viața amoroasă în centrul existenței tale și nu ai putea concepe să ai o relație care nu este bazată pe iubire.

Ești o fire veselă și jovială, dar și serioasă atunci când situația o cere. Totodată, ești o persoană independentă, elegantă și aduci un aer de aristocrație pe oriunde treci.

5: VERDE

Dacă ai ales culoarea verde trebuie să știi că aceasta este culorea iubirii. Ești o persoană care adoră să facă fapte bune și să sară în ajutorul celor nevoiași.

Ești un om de onoare și ai o personalitate puternică, așa că sarlatanii nu te pot păcăli cu una cu două. Altruismul este cuvântul care definește acești oameni, care sunt de o bunătate ieșită din comun.

6: ROSU

Culoarea rosie incita si starneste pasiuni, puternice emotii, atat positive cât și negative. Dacă ai ales această culoare ești, evident, o persoană extreme de pasională, care nu își trăiește viața cu jumătate de măsură.

Ai un temperament destul de coleric și execuți orice activitate cu mult entuziasm. Mai mult decât atât, ești un om de onoare, puternic, ambițios și plin de energie.

Cei din jur te apreciază pentru tăria de caracter, dar reușești să atragi și invidia celor geloși că reușești tot ce îți propiu. Cuvintele care te definesc: foc, pasiune, entuziasm, agresiune, putere, dominare.

Loading...