Răzvan Ciobanu a filmat pentru Chefi la cuțite înainte să moară! Antena 1 a difuzat imaginile din 23 aprilie 2019. VIDEO

Surpriză la Antena 1! Postul TV a difuzat o filmare în care Răzvan Ciobanu a participat la emisiunea Chefi la cuțite în care le-a gătit chefilor o plăcintă cu iaurt. Acest moment a fost difuzat în memoria designerului care a decedat în urma unui accident de mașină, anul acesta.

Filmarea a fost realizată cu șase zile înainte ca acesta să sfârșească într-un accident rutier, iar designerul venise la emisiune să gătească o plăcintă și a povestit cum a ajuns să aleagă acest fel de mâncare.

„Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, spunea Răzvan Ciobanu.

Și pentru cei trei chefi a fost o surpriză să îl vadă pe Răzvan Ciobanu în platou, iar primul lucru pe care aceștia l-au întrebat a fost bineînțeles legat de rețeta pe care o degustaseră. Jurații l-au întrebat de unde știe rețeta, iar Răzvan Ciobanu a recunoscut că este de la mama sa.

În cadrul jurizării, chef Scărlătescu a dezvăluit că Răzvan Ciobanu este și cel care i-a pus în practică viziunea, croindu-i prima tunică de bucătar pe care a purtat-o vreodată juratul, în cadrul celui mai iubit show culinar:“Cămășile purtate în primele sezoane i le-am făcut eu, după ideile lui. El a fost cu ideile, eu le-am pus în aplicare”.

Răzvan Ciobanu ar fi mers în echipa lui Cătălin Scărlătescu, dacă și-ar fi dorit să continue competiția. El a primit trei cuțite, de la toți jurații, semn că aceștia au apreciat plăcinta lui cu iaurt, iar fostului designer nu i-a venit să creadă. Florin Dumitrescu i-a oferit chiar cuțitul de aur, cel care ar fi putut să-l trimită într-o echipă.

În timpul filmărilor, Răzvan a sunat-o pe mama lui care i-a oferit indicații în legătură cu preparatul, mai ales că rețeta este una originală, de la cea care i-a dat viață.

În final, plăcinta a arătat foarte bine, iar designerul a făcut o declarație care a emoționat pe toată lumea: “Mamă, sper că ești mândră de mine”, a declarat el.

 

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...