Dani Oţil şi iubita topmodel şi-au recunoscut, în mod oficial, relaţia. Prima poză împreună!

În sfârşit, poza pe care o aşteaptau toţi fanii lui Dani Oţil! Matinalul de la Antena 1 se iubeşte de luni bune cu modelul Gabriela Prisăcariu, însă, până astăzi au lăsat totul la nivel de speculaţie şi nu şi-au asumat, în mod oficial, povestea de dragoste.

Gabriela Prisăcariu şi-a luat inima în dinţi şi a postat, pe Instagram, o primă poză cu Dani, care este, în mod simbolic, o asumare a relaţiei pe care o au de luni bune.

Fotografia de tip selfie, în care Dani Oţil are o bucăţică de ciocolată în gură, a strâns câteva mii de aprecieri şi comentarii, fanii blondei fiind extrem de încântaţi că, în sfârşit, a avut loc o asumare şi pe internet a poveştii lor de dragoste.

În sfârșit, o poză împreună ?’, Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! ??’, Parca și semnați ? Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine. ☺’, Gemeni ?’, Vai cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤‘ sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la fotografia postată de Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu este prima femeie cu care Dani Oţil se afişează după relaţia cu Mihaela Rădulescu. În primăvară, cei doi au fost împreună în Iordania, însă şi-au afişat poze în care au apărut singuri, fiecare pe contul său de socializare.

La fel s-a întâmplat şi în vacanţa din Italia, din august. Blonda chiar şi-a postat pe Instagram o serie de fotografii în care a pozat provocator, realizate, cel mai probabil de Dani.

Loading...