Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion și-a găsit jumătatea. Primele imagini cu noul iubit

Diana Simion iubește din nou. La câțiva ani după ce soțul ei a părăsit-o pentru Lidia Buble, Diana și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat.

Diana Simion are o relație cu un om de afaceri din Timișoara.

Au trecut cinci ani de la divorțul care a zguduit lumea mondenă din România. Răzvan Simion este în continuare îndrăgostit de Lidia Buble, tânăra care, după unele păreri, l-a despărțit de familia lui. Dacă până acum a fost singură, Diana Simion, fosta lui soție, pare că s-a îndrăgostit la rândul ei și este mai fericită ca oricând. Noul ei iubit, Radu, este din Timișoara, orașul în care și ea s-a născut.

“Sunt împreună de câteva luni. Se înțeleg foarte bine, sunt peste tot împreună, merg la festivaluri, au deja o relație solidă, iar Diana este foarte fericită alături de el. Simte că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea. Este bărbatul de care avea nevoie, alături de ea în orice moment, inteligent și cu foarte mult bun simț. Este ce trebuie”, au declarat apropiați ai cuplului.

Vreme de 15 ani, Răzvan Simion și Diana au trăit o poveste frumoasă, dar, într-un final, au ales să meargă pe drumuri separate.

La aproape cinci ani de la divorțul care a zguduit lumea showbiz-ului, Diana Simion zâmbește din nou și e mai fericită ca oricând. În timp ce matinalul de la Antena 1 își trăiește povestea de dragoste alături de Lidia Buble, Diana Simion este cât se poate de împlinită. Fosta soție a lui Răzvan de la “Neatza” și-a găsit liniștea în brațele unui potent om de afaceri din Timișoara.

Radu Biță este cunoscut ca un om de afaceri în orașul de pe Bega. Acesta deține un restaurant de fițe în Timișoara, renumit pentru preparatele sale.

“Diana vine des la restaurantul lui Radu. Ei și-au asumat relația. De curând, au fost la un festival de vinuri în Cluj, unde el a luat și un premiu, iar ea a fost alături de el. Sunt tare bine împreună”, au mai declarat, prietenii îndrăgostiților. Diana și Radu s-au fotografiat împreună la Cluj.

Imediat după divorțul de Răzvan Simion, Diana și cei doi copii ai cuplului au părăsit Bucureștiului și s-au mutat în Timișoara. În orașul de pe Bega, fosta nevastă a “matinalului” de la Antenă și-a ridicat de una singură o casă, în timp ce s-a ocupat exclusiv și de copii, care s-au integrat perfect în Banat. Diana Simion s-a angajat rapid, după care a trecut la fapte. În prezent, se bucură de liniștea căminului personal alături de Ianca și Tudor, iar, mai nou, și de compania lui Radu, primul bărbat cu care a ales să înceapă o relație după divorțul de Răzvan Simion.

El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura «adevărului» în fața reflectoarelor”, declara, in februarie, Diana Simion.

 

Loading...