Gabriela Cristea revine la TV! Ce emisiune va prezenta vedeta

Gabriela Cristea și-a început cariera în televiziune în anul 1994 ca prezentator al concursului muzical „Eurovision”, iar de-a lungul timpului a fost la cârma mai multor emisiuni matrimoniale. După o pauză destul de lungă în care s-a ocupat de creșterea celor două fetițe, prezentatoarea TV va reveni pe micile ecrane.

Vedeta va reveni la televiziune, cu o nouă emisiune. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Vedeta a semnat cu Antena Stars

Gabriela Cristea a prezentat numeroase emisiuni printre care se numără „Noră pentru mamă” sau „Te iubesc de nu te vezi” difuzată de Antena Stras. Vedeta a luat o pauză de la televiziune pentru a se ocupa de creșterea și educarea celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda: Victoria Bella Margot și Thea Iris Selena. Acum prezentatoarea TV a anunțat că va reveni pe micile ecrane .

Gabriela Cristea își va surprinde fanii, din 21 octombrie, cu o nouă emisiune, vedeta semnând pentru un format inedit pe care va urma să îl prezinte la Antena Stars.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune”

Din 21 octombrie, show-ul Like a Star le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 băieţi), care vor locui împreună în toată această perioadă, vor avea drept scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă social media.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media.

Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme!

 

 

Loading...