Cristina Spătar a împărtășit bucuria ei cu toată lumea. Mesajul făcut public de artistă, la 10 ani de când a devenit mămică pentru prima oară

Duminică, 13 octombrie, cântăreața Cristina Spătar l-a aniversat pe fiul ei, Albert, care a împlinit 10 ani.

Zi importantă în viața artistei Cristina Spătar. Vedeta serbează ziua de naștere a băiatului ei, Albert. Aceasta i-a făcut urări publice fiului ei.
„…13 octombrie… în urma cu 10 ani, ai apărut în viața mea mea și atunci am simțit că Dumnezeu m-a binecuvântat și chiar mă iubește!!!❤LA MULȚI ANI, îngerașul mami, te iubesc din tot sufletul, să fii sănătos, norocos, viața să fie blânda cu tine, să fii fericit, iubirea mea alături de surioara ta!!! TE IUBEȘTE MAMI!!!❤???”, este mesajul pe care Cristina Spătar l-a transmis de ziua de naștere a fiului ei.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. În prezent, Cristina Spătar trăiește o nouă poveste de dragoste.

Iubitul Cristinei Spătar nu are copii, însă se înțelege foarte bine cu fetița și băiețelul vedetei. “El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită”, a mai mărturisit artista în cadrul aceluiași interviu.

Cristina Spătar și-a făcut credit pentru casă
Regina R&B-ului, așa cum a fost supranumită, a declarat recent că și-a făcut credit pe 10 ani ca să își ia o casă, în care va locui cu toată familia – mulți au înțeles că inclusiv iubitul mai tânăr cu 22 de ani va sta împreună cu ea și copiii săi. În prezent, Cristina Spătar locuiește cu chirie într-un apartament modest din București.

“E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț.

Ne facem casă. Nu trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua”, a mai afirmat Cristina Spătar.

 

Loading...