Ce frumoasă este fiica lui Mădălin Ionescu! Ștefania a crescut și a ajuns să arate așa la 21 de ani!

Ştefania a venit pe lume pe 18 noiembrie 1997, fiind rodul iubirii dintre Mădălin Ionescu şi Mihaela, prima lui soţie, de care acesta avea să divorţeze în 2011, pentru actuala lui nevastă, Cristina Şişcanu.

Aşa arăta fiica lui Mădălin Ionescu în 2011, când era mică.

După divorțul părinților, Ștefania a ales să rămână cu tatăl ei

„L-am ales pe tata pentru că simțeam că avem o legătură pe care nimeni nu poate să o distrugă și de mică făceam totul numai cu tata”, spunea Ștefania.

„Și Filip a ales, fiind foarte mic, să vina la mine. Nu poți să te opui voinței unui copil”, a adăugat prezentatorul TV.

Ştefania Ionescu avea doar 13 ani atunci şi era un copil. Anii au trecut însă şi, acum, la aproape 22 de ani , fiica lui Mădălin s-a transformat într-o veritabilă bombă sexy, apropiaţii fiind de părere că seamănă foarte mult cu… Cristina Şişcanu, mama ei vitregă!

Tânăra este studentă la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti. Deşi este extrem de studioasă, absolvind Bacalaureatul cu media 9.10 şi având, în general, note foarte bune la facultate, Ştefania cochetează şi cu modelingul în timpul liber. Ce-i drept, are şi ce arăta!

Loading...