Iubita a născut o fetiță superbă, dar apoi a fugit cu ea și a vrut să o dea la orfelinat. El a câștigat-o prin proces, dar peste câteva luni a aflat ceva despre cea mică care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Ce s-a întâmplat de atunci încolo e uimitor

În 2015, Richard Johnson, în vârstă de 21 de ani, a devenit mândrul tată al unei fete pe nume Persephone.

Totuși, o lună mai târziu, mama celei mici l-a părăsit și a luat-o și pe fetiță ce ea. Mai târziu bărbatul a primit amenințări că o va da spre adopție.

Richard și-a luat imediat fata înapoi, după care a urmat un lung proces prin care a învățat cum să fie tată.

La început totul i se părea complicat, cum nu știa nimic despre creșterea copiilor. În cele din urmă s-a alăturat unui grup pe Facebook pentru tați și a aflat că nu e singurul care are această problemă.

Tot atunci a înțeles că era posibil să fie un tată care își crește singur fiica, dar să și fie fericit în același timp, ba chiar să aibă și o viață plină.

Richard și-a schimbat viața complet, și-a schimbat stilul de viață și l-a adaptat nevoilor unui copil mic.

Recent el și-a împărtășit povestea cu toată lumea, pentru că dorește ca ce a pățit el să inspire pe câți mai mulți părinți din toată lumea.

A scris că la început era nervos, stresat și îngrozit, fiindcă nu era pregătit pentru rolul de părinte singur. Dar a citit mult pe această temă, s-a uitat la multe clipuri de Youtube, a vorbit cu mulți oameni care se pricepeau, majoritatea tați, și astfel a învățat.

Acum recunoaște că cel mai mult a contat un grup de tați de pe Facebook unde putea pune întrebări practice.

În momentul de față, tatăl și fiica lui iubită sunt bine, acum Richard este cel care dă sfaturi părinților începători, deși spune că încă învață mereu lucruri. Se pare că până la urmă, după începutul greu în viață, micuța este fericită și i-a schimbat viața pentru totdeauna tatălui care o adoră.

Richard vrea să mulțumească tuturor celor care nu au fost indiferenți și l-au ajutat în lungul lui drum de a învăța cum să-și crească fata.

În luna aprilie a anului trecut, bărbatul a dezvăluit că viața sa a luat o altă turnură, de când a cunoscut pe cineva.

„Această minunată doamnă este prietena mea şi superba Mama Jennifer a lui Persephone.

Ne-am cunoscut la mall în timp ce încercam în mod patetic să-i atrag atenţia întrebând-o dacă mă poate ajuta să-i aleg câteva haine micuţei Persephone.

I-am explicat că nu ştiam exact ce i se potriveşte şi aveam nevoie de nişte indicii, ţinând cont că dulapul meu se compunea doar din haine negre sau culori închise.

Am vorbit câteva luni înainte de a-i permite să o întâlnească pe Persephone. În timpul întâlnirii, Persephone a făcut alegerea ca această tânără să devină mama ei.

Persephone nu era o mare fană a femeilor şi, în mod normal, păstra distanţa faţă de ele. Universul ei era compus din tatăl său bărbos şi prietenii săi.

Prima dată când a cunoscut-o, Persephone a plâns să fie ţinută în braţe de Jennifer. Jennifer ne-a ajutat să devenim familia pe care ne-am dorit-o atât de mult. Persephone nu cunoaşte altă femeie decât pe ea ca mamă.

Când plânge după mămica ei, Jennifer este cea la care face referire. Ea a preluat o parte din personalitatea lui Jennifer. Este cu adevărat uimitor să le vezi pe cele două stabilind o legătură atât de puternică.

Familia lui Jennifer a luat şi locul bunicilor, verişorilor, străbunicilor, etc.

Ei i-au arătat o dragoste şi acceptare atât de mare, încât nu am cuvinte să explic”, a dezvăluit bărbatul care a reușit, într-un final, să aibă relația pe care și-a dorit-o atât de mult.

Loading...