Monica Anghel, înainte și acum. Cât de mult s-a schimbat după ce a slăbit spectaculos. «Fac sport şi în camera de hotel» FOTO

Monica Anghel a trecut prin foarte multe transformări, pe parcursul ultimilor ani, dar rezultatele pe care artista le-a obținut sunt unele impresionante.

Aceasta a slăbit foarte mult și a reușit să scape de kilogramele în plus cu care s-a confruntat cu ajutorul unei diete disociate foarte stricte. Mai mult, a fost acuzată chiar că ar fi apelat la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului pentru a slăbi.

Pe lângă alte câteva lucruri, în anul 2018, a făcut ceva și pentru ea: a slăbit 30 de kilograme. Doar de 10 luni și de ceva disciplină a avut nevoie interpreta pentru a arăta mai tânără cu 10 ani.

Monica Anghel a recunoscut că nu a făcut o astfel de operație pentru a se tonifia, dar a pus în practică un regim alimentar nu tocmai ușor.

Vedeta a vrut cu orice preț să arate cât mai bine, dar acest lucru a însemnat să renunțe și la anumite obiceiuri culinare, care o făceau să se îngrașe.

“Hainele pe care le port acum mă reprezintă, mă simt bine în pielea mea, sunt mulţumită de cum arăt şi de aici vine şi o altă Monica, cu o altă atitudine.

Merg în continuare la sală şi fac mişcare câte două ore pe zi, iar atunci când sunt plecată la spectacole, prin ţară, fac mişcare în camera de hotel, timp de 40 de minute”, a declarat Monica Anghel.

De imaginea mea se ocupă un specialist vestimentar, dar nu o să fie diferenţă mare între felul în care mă îmbrac acum”.

„E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine. Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc.

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog.

Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne.

Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport”, a povestit Monica Anghel.

Știu că masa de seară trebuie să fie cât mai puțin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puțină ceapă, puțin usturoi, puțină rucola și adaugi un ou fiert peste, e perfect”, recunoștea Monica Anghel, în trecut, despre alegerile sale alimentare.

De asemenea, artista a sărbătorit doi ani de când și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit spectaculos, peste 30 de kilograme. Totul a venit ca o urmare a unei alte operații, fiind vorba de o intervenție din luna iulie, în 2016, pe care Monica Anghel a suferit-o la nivel de coloana vertebrală. Încă de atunci, vedeta a fost cât se poate de atentă la ceea ce mănâncă și arată cu mult mai tânără.

Loading...