Rona Hartner a dezvăluit cum s-a vindecat de cancer. „Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei”

Rona Hartner a reuşit să depăşească problemele de sănătate şi a anunţat că s-a vindecat de cancer. Vedeta fusese diagnosticată cu boala teribilă în primăvara anului 2019.

La începutul lunii octombrie, Rona Hartner și Herve s-au căsătorit în Franța, după ce în ultimele luni, artista a dus o luptă grea cu boala nemiloasă.

Cancerul i-a schimbat viața total, iar recent, vedeta a dezvăluit cum a reușit să se trateze. „Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi.

Rona Hartner s-a rugat şi a urmat tratamentul cu perseverenţă, iar acum a decis să împărtăşească cu oamenii care o iubesc câteva sfaturi care au ajutat-o să se vindece în lupta cu boala.

Trebuie să oferim, eu am oferit foarte mult pentru sufletele morţilor din purgatoriu, am oferit pentru pacea în lume, am oferit, nu am păstrat pentru mine şi lupta şi încercarea, nu am intrat frontal în coflictul cu boala“, a spus Rona Hartner pe contul de socializare.

“Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta.

Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare“, a mai povestit Rona Hartner.

A anunțat că nu mai face nuntă în România

În urmă cu aproape o lună, Rona a nunțat că nu va mai organiza o nuntă în România, așa cum își dorea.

„Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi.

O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc”, spunea atunci artista la „Răi Da Buni.

Loading...