Deea Maxer a născut! Vedeta a trecut prin momente critice. Primele poze cu fetița lui Dinu Maxer.

Deea Maxer a adus pe lume o fetiță, vineri dimineață.

În timpul operației de operație de cezariană vedeta a suferit câteva complicații, dar totul s-a încheiat cu bine.

“Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: Dinu, s-a rupt apa. N-a fost atât de simplu. Operația s-a întâmplat la 6 dimineața. A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, pentru un chirurg e o mare provocare. A fost cu emoții.

Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălțimea nu o mai știu. M-au năpădit lacrimile! Totul e în regulă. Intervenția a fost serioasă! Acum, la 8, s-a terminat. A durat cam o oră și jumătate totul. Două ore am stat lângă ea și am ținut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu, a fost cu emoții mari! Nu știu să spun cu cine seamănă!”, a declarat Dinu Maxer la Kanal D.

Imdiat cum a ajuns acasă, Deea Maxer şi-a reluat activitatea pe reţelele de socializare, acolo unde toţi oamenii au felicitat-o. De acum înainte, ea, Dinu şi Andreas vor începe o viaţă nouă, în patru, alături de noua membră a familiei.

„Ea este Maysa noastră! ”

Vă facem cunoștință cu scumpa noastră fetiță!

Ieșirea din spital a fost una emoționantă iar acasă ne~au așteptat multe surprize ❤️😊👼🙈🎈🎈🎈🎈🎈🎈”, a scris Deea Maxer pe reţelele de socializare.

Cel mai emoţionat? Andreas, bineînţeles! Micuţul e foarte încântat de faptul că de acum are o surioară, aşa că o iubeşte şi deja se pregăteşte să o ajute pe Deea în ceea ce înseamnă grija de micuţă.

Comorile mele 💙❤️. Fata mea. Băiatul meu”, a scris Deea Maxer în dreptul unei imagini cu Andreas şi Maysa.

Loading...