Fata cea mare a lui Liviu Vârciu și mama ei, ca două picături de apă! Carmina s-a transformat într-o adevărată domnișoară. FOTO

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a transformat într-o adevărată domnișoară și începe să semene din ce în ce mai mult cu mama ei, Ami Teiceanu.

Adolescenta are o viață socială extrem de activă, mulți prieteni și are activități care mai de care mai interesante.

Totodată, Carmina și mama ei sunt cele mai bune prietenă și au relație specială, cu care se mândresc. 

Carmina este foarte activă în mediul online, ba chiar a început să cocheteze și cu zona de vlogging în urmă cu câteva luni, iar recent și-a surprins fanii cu o fotografie. Carmina a postat o poză în care apare alături de mama ei, după ce au terminat o ședință de make-up.

Fanii au observat imediat asemănarea dintre cele două, iar Ami Teiceanu parcă de descoperit elixirul tinereții, pentru că arată absolut demențial și mai că ai spune că este chiar sora mai mare a Carminei. Cele două purtau un machiaj asemănător și păreau gemene.

Chiar și fata cea mare a lui Liviu Vârciu a scris acest lucru în mesajul alăturat fotografiei.

“Ce șefe super 🤩 / Frumoaselor vă pup😘😘❤️❤️❤️😘😘 / ce frumoase sunteți 🥰 /

Care-i mama , care-i fata? Sunteți superbe ❤️❤️ / Superbeeee!!!💜😇🤗🦋”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor, care au înroșit butonul de like.

Liviu Vârciu și Carmina au o relație foarte apropiată și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună.

Cei doi au făcut foarte multe nebunii împreună și de fiecare dată se distrează pe cinste atunci când se întâlnesc. Alături de tatăl său Carmina și-a făcut și un tatuaj în urmă cu câteva luni, dar a mers și în club.

Loading...