Cutremurator! Fetita din Pucioasa care a fost ademenita sa intretina relatii sexuale cu un sofer de microbuz a fost la un pas de moarte

În urma anchetei de la Pucioasa unde o tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce a întreținut relații sexuale cu un bărbat cu 30 de ani mai mare, ea, virgină fiind, a fost refăcut filmul întâlnirii dintre cei doi.

Se pare că fata circula zilnic cu microbuzul către școală. Șoferul avea misiunea de a-i aduce la unitatea de învățământ pe elevii din cartierele din orașul Pucioasa. Cunoscuții și șefii spun că era un angajat model. Avea acasa o familie și o fată de 13 ani. Nimeni nu se aștepta la gestul său.

Vineri după ce au terminat cursurile, fata și colegii săi au plecat cu microbuzul spre casă. Toți au coborât, numai ea a rămas cu individul. Bărbatul de 44 de ani a dus-o în casa unui prieten, a convins-o să întrețină relații sexuale cu el și apoi a abandonat-o. Ce nu s-a gândit nicio clipă bărbatul este că fata era în stare gravă și a fost la un pas să-și piardă viața. Virgină și aflată în perioada sensibilă a lunii, fata a suferit o hemoragie puternică.

La ceva timp, un gardian a găsit-o pe stradă. În stare de șoc și plină de sânge nu a putut povesti ce a pățit. A ajuns la spitalul din Pucioasa, dar pierduse mult sânge și a avut nevoie de intervenția medicilor de la Spitalul Târgoviște unde a fost transferată. Aceștia au supus-o unei intervenții.

Fata provenea dintr-o familie modestă și nu are mamă. Individul a profitat de condițiile acestea și a reușit să o convingă să întrețină relații cu el. De altfel fata, când a putut povesti la spital tot, a declarat că actul a fost liber consimțit.

Între timp, bărbatul a fost reținut, arestat pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.Ulterior față de bărbatul de 44 de ani, din Pucioasa, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Este cercetat pentru act sexual cu un minor. Primăria, al cărei angajat era, ca șofer de microbuz școlar, i-a desfăcut contractul de muncă. Și Inspectoratul Școlar anchetează situația, dar și asistența socială.

Loading...