O adevarata doamna! Reactia eleganta a Marietei, sotia lui Aurel Tamas, dupa ce s-a aflat ca artistul s-a mutat cu amanta

Aurel Tamas s-a despartit de sotie, dupa un mariaj de peste 20 de ani! Celebrul cantaret de muzica de petrecere i-a lasat nevestei afacerea. Aceasta avea sa faca prima declaratie, dupa ce s-a aflat ca sotul celebru a parasit-o.

„Fiecare isi traieste viata cum vrea pentru ca suntem liberi. Domnisoara cu care e sotul meu e si ea o domnisoara si nu ma intereseaza prea mult despre ea. Nu sunt divortata de Aurel Tamas si il iubesc pentru ca e sotul meu”, a spus Marieta Tamas.

Celebrul cantaret din Ardeal si-a „oficializat” relatia cu amanta mai tanara cu 31 de ani. Fata se numeste Eliza Ancau (26 de ani) si e absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Cluj, cu mai multe titluri de miss in palmares.

Tamas a exclus divortul!

Ce spunea Tamas , in legatura cu despartirea de sotie, in urma cu ceva timp. ”Daca dumneavoastra credeti ca am divortat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu stiu cum a aparut stirea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divortat, nu sunt despartit. Viata mea privata e privata si sunt un om destul de asezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap.

Oricum, nu e prima data cand se scrie ca eu divortez, au mai scris de vreo patru ori pana acum. De unii scriu ca au murit, de mine, ca am divortat! O aa-i invit la cheful de divort. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, asa ca nu am timp de astfel de prostii”, declara artistul.

Aurel Tămaș i-a deschis iubitei o gogoșerie

A devenit o tradiție ca bărbații să-și cadorisească iubitele mai tinere cu tot felul de lucruri de preț. Aurel Tămaș i-a oferit Elizei propria afacere: o gogoșerie amplasată în centrul Clujului. „I-a deschis ceva cu gogoşi, cornuleţe şi alte chestii de patiserie, dar nu prea îi merg. Fata vine tot timpul pe acolo, se implică, însă mai are de investit. Câteodată mai vine şi Aurică pe aici, dar se feresc, nu fac exces de gesturi în public. Sunt serioşi’, au declarat surse din anturajul artistului.

Lucrurile au devenit foarte serioase între Aurel și Eliza, astfel încât cei doi împart acum aceeași casă. Artistul o ia cu el peste tot, la concerte, la TV, transformând-o în propriul manager. În pofida evidențelor, însă, cântărețul de muzică populară refuză să-și asume public relația: „Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi?!’, le-a răspuns artistul jurnaliștilor

Loading...