Dragoș Bucur își ia copiii la filmări și le face educație civilă. Toți trei sunt implicați în munca de echipă!

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au decis să nu-și dea copiii la școală, ci să-i învețe acasă ceea ce consideră ei că este necesar ca să-i pregătească pentru viață. Pe lângă studiul de bază, care urmează oarecum programa școlară, cei doi soți le oferă celor mici și adevărate lecții de viață.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu se așteaptă de la cei trei copii ai lui, Sofia, Roxana și Kadri, să fie olimpici la materiile școlare, dar speră să fie oameni buni, care să-i respecte pe cei din jur. Așa că, ori de câte ori au ocazia, atât el, cât și soția lui își pun copiii în fața unor situații de viață din care să învețe și care să le formeze caracterul.

De exemplu, pentru a contribui la educația civică a fetelor și a băiatului, Dragoș Bucur își ia copiii la filmările pentru emisiunea “Visuri la cheie”, unde le face cunoștință cu oameni mai puțini norocoși, dar și cu situații de viață diferite de ale lor. De-a lungul timpului, Sofia, fiind cea mai mare, a luat parte direct la decorarea caselor pe care echipa emisiunii de la PRO TV le-a refăcut, iar Kadri, mezinul, a interacționat cu persoanele de pe platou.

La 4 ani, mezinul face adunări și scăderi În cazul celor trei copii ai familiei Bucur-Nălbaru, sistemul home schooling (n.r. – educație acasă) dă randament, iar părinții sunt mulțumiți de pregătirea juniorilor. Sofia, care are acum 14 ani, este o elevă fericită, care studiază numai materiile care-i plac și către care are înclinație.Beneficiile acestui sistem sunt însă și mai evidente în cazul mezinului, care la 4 ani face adunări și scăderi și a-nceput să citească.

 

Loading...