Anda Călin și-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „A făcut un gest mare”.

0

Liviu Vârciu și Anda Călin au avut mereu o relație specială, chiar și atunci când au fost despărțiți. Au știut mereu să se înțeleagă foarte bine și nu au avut resentimente.

Loading...

Până la urmă, din iubirea lor s-a născut o minunăție de copil. Drept dovadă, Anda Călin a făcut un gest uriaș pentru a-și ajuta iubitul, atunci când a avut nevoie disperată de bani.

Invitat la „Xtra Night Show”, Liviu Vârciu a povestit despre noua lui mare pasiune: cinematografia. Simpaticul artist a mărturisit că a lucrat ceva vreme la un film, unul care l-a cam lăsat lefter.

În calitate de producător al filmului, Liviu Vârciu s-a lovit de o mare problemă pe timpul filmărilor. A constatat că bugetul de 100.000 de euro nu este deloc de ajuns, iar așa a ajuns să se împrumute. Actorii trebuiau plătiți, iar filmul terminat! Și cine i-a sărit în ajutor? Chiar iubita lui, Anda Călin!

„Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. 

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a povestit Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de ceva ani, iar din relația lor s-a născut o fetiță, Anastasia. Artistul mai are o fiică, Carmina, dintr-o relație cu Ami Teiceanu.

Liviu Vârciu este un bărbat cu un simţ al umorului renumit, astfel că nu avea cum ca filmul lui să nu fie tocmai o comedie. Liviu Vârciu a povestit că filmul este ideea lui, iar totul a putut fi pus în scenă cu ajutorul unui bun prieten. De asemenea, Liviu Vârciu spune că a avut parte de sprijinul colegilor săi pentru a juca gratis, punând totul pe seama prieteniei şi lăsând partea financiară la o parte.

“Primul meu film! Am zis să fac şi eu o comedie despre ceva să nu câştig niciun ban. Este o poveste foarte haioas. Am zis că dacă aştia de la CNN au făcut Seinfiled, o comedie despre nimic şi au câştigat o grămadă de bani, am zis să fac şi eu o comedie despre ceva să nu câştig niciun ban. Este o poveste foarte haioasă, o idee de-a mea scrisa de Andreas. Ideea este urmatoarea, ăştia au fost liberi. Asta e distribuţia. Pe ei i-am găsit liberi luna asta. Am zis, bă care sunteţi liberi? Ăla eu, ăla eu, ia veniţi mă încoa, pac pac. După cum au putut aşa au dat şi vorbele. Vă dau afară şi vă iau şi din bani! Că veni vorba de bani, am făcut totul pe prietenie, care bani?”, a spus Liviu Vârciu

 

Loading...