Ce familie frumoasă are Dana Nălbaru! Cântăreața are 3 copii cu Dragoș Bucur, însă fata cea mare arată de parcă i-ar fi soră!

Privind fotografiile pe care le postează pe Facebook sau pe Instagram, ai putea crede că Dana Nălbaru este soră pentru copiii ei și nu mamă.

Sofia, fata ei cea mare, în vârstă de 12 ani, este o domnișoară în toată regula și colecționează inimioare și aprecieri în social media, de la fanii părinților săi celebri, cu fiecare poză postată.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton.

Se iubesc de peste 12 ani și au împreună trei copii, doi biologici: o fată Sofia și un băiețel Kadri (4 ani), dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana (6 ani).

Familia de cinci pare una ideală, iar cei care îi urmăresc pe conturile de socializare îi copleșesc cu sute inimoare și comentarii.

„Sunteți o familie model, familia pe care și-o dorește oricine.

Vă iubesc și îmi bucurați ziua cu fiecare fotografie din casa voastră!’ – este doar unul dintre sutele de comentarii pe care le primesc Dana și Dragoș.

Dana Nălbaru (42 de ani) și Dragoș Bucur (41 de ani) au stat departe de scandaluri mondene și controverse, de-a lungul vremii și pare că nimic nu le-ar putea strica liniștea.

Amândoi au recunoscut, la un moment dat, că s-au îndrăgostit la prima vedere și au decis din prima clipă să-și fie alături pe viață.

Abia atunci când au decis să-și retragă fiica cea mare de la școală și să-i fie chiar ei profesori.

Dana și Dragoș au stârnit o serie de controverse, însă despre scandaluri legate de fidelitatea unuia dintre ei n-a fost niciodată vorba în cei peste 12 ani de când sunt împreună, situație foarte rară în showbiz.

Asemenea oricărei familii normale, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au și ei momente când ajung să aibă discuții aprinse.

Extrem de sinceră, Dana Nălbaru a mărturisit pentru Libertatea că ea și Dragoș Bucur au o relație cât se poate de firească și că nu-și dorește să pozeze într-un cuplu impecabil doar pentru a da bine în fața publicului.

Părinții a trei copii, dar și extrem de activi din punct de vedere profesional, cei doi ajung și la momente tensionate, care debutează cu mici certuri.

Dacă pe plan personal găsesc ce să-și reproșeze unul altuia, profesional nu ajung să se certe niciodată, cel puțin asta declară Dana Nălbaru:

„El are încredere în mine, în ce fac eu, eu am încredere în ce face el. E destul de armonios așa, nu ne batem cap în cap, cel puțin pe treabă. Așa, acasă, în problemele noastre de zi cu zi ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere profesional ne respectăm deciziile.

El, de exemplu, nu se pricepe la muzică deloc, eu nu mă pricep la partea de regie sau de actorie sau mai face el, producție, și atunci nu mă bag peste el, el nu se bagă peste mine’, a povestit Dana pentru Libertatea.

Vedeta a completat că atunci când ajung să colaboreze la un proiect, după ce se pun de acord asupra modului în care vor lucra, ea este cea care îi lasă mână liberă soțului ei:

„Atunci când vine vorba de videoclipuri, în principiu discutăm pe partea de scenariu, dacă acolo cădem de acord îl las să-și facă treaba’, a mai completat artista.

Aceeași versiune o are și Dragoș Bucur, care ne-a povestit că micile dispute se termină destul de repede, când unul dintre ei cedează. Fiind firi extrem de complexe, în cei 15 ani de relație și-au dat seama unul de caracterul celuilalt și mai ales de când este cazul să bată în retragere:

„De obicei cedează cel care e convins de părerile celuilalt. Nu știu. Nu cred în egalitatea între sexe.

Nu înseamnă că femeia e mai jos ca bărbatul sau bărbatul e mai sus ori mai jos, dar nu suntem egali. Fiecare are niște lucruri bine definite’, a mărturisit și Dragoș Bucur.

Loading...