Mihai Constantinescu, condus pe ultimul drum. Va fi înmormântat azi la Cimitirul Ghencea, alături de părinţi şi sora lui

Mihai Constantinescu este condus astăzi pe ultimul drum. Regreatul artist va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din București, la ora 14.00, în timp ce milioane de români de pretutindeni îl deplâng.

Marele artist va fi condus pe ultimul drum de către familie, dar și de către o mulțime de fani. Se așteaptă foarte mulți oameni la tristul eveniment.

Trupul lui Mihai Constantinescu a fost depus miercuri, ora 15.00, la Biserica Sfânta Vineri Nouă din București.

Acolo, colegi artiști, apropiați, familie, dar și admiratori i-au putut aduce un ultim omagiu. Astăzi, va fi condus pe ultimul drum.

Slujba de înmormântare va avea loc la ora 13.00, începând ca la ora 14.00 să fie dus să își doarmă somnul de veci.

După slujba de la biserică, Mihai Constantinescu va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din Bucureşti, așa cum și-a dorit, alături de părinți și de sora lui. Şi-a pregătit locul de veci încă de anul trecut.

Este plâns de o țară întreagă

În urma lui Mihai Constantinescu rămâne multă durere. Durere care este în primul rând a soției sale, a familiei și a prietenilor, dar și a milioanelor de fani din toată țara.Colegi de breaslă și prieteni își amintesc cu drag de cel care a încântat o generație întreagă cu vocea lui și piesele lui inconfundabile. Acestia îl plâng și încă nu le vine să creadă că Mihai nu mai este printre noi.

„A fost unul dintre reprezentanţii cei mai potriviţi pentru tânăra generaţie din anii 1970. Era prototipul de adolescent veşnic, el cânta la chitară, el iubea fetele, florile, căţeii, copiii.

Era un artist ideal. fetele îl agreau pentru că era drăgălaş, era frumuşel, mamele lor şi l-ar fi dorit probabil drept ginere, era prototipul de băiat bun, cu ochi căprui, care cântă frumos, în tonuri optimiste şi care e sensibil, cald şi vesel şi te emoţionează plăcut. Iată un tip de artist care a dispărut din peisajul mondial, aş putea să spun”, a declarat Corina Chiriac, pentru MEDIAFAX.

Partenera de viață a lui Mihai Constantin, Simona Secrier a postat pe pagina de Facebook a cântărețului un mesaj de rămas bun alături de o poză și o poezie: “Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, sunt cuvintele soției.

Până în ultima secundă, prietenii lui Mihai Constantinescu au sperat că artistul se va face bine și va reveni pe scenă.

Mihai Constantinescu a murit marți, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Artistul a fost internat în spital timp de câteva luni, iar familia a tot sperat la un miracol. De toate aranjamentele pentru înmormântare s-a ocupat soția cântărețului, Simona Secrier.

 

 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...