Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a făcut anunțul. “M-am săturat să fiu bătută!”

Alex Bodi a anunțat astăzi că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, iar vedeta nu a ezitat să aibă o reacție pe rețelele de socializare. Postarea ei deja a stârnit multe controvese și fanii își dau cu părerea în comentarii despre ce a vrut să scoată în evidență Bianca.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a făcut anunțul

Bianca a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mâna ei, având unghiile vopsite în roșu. Pe mână se poate vedea clar o zgârietură destul de urâtă, care duce cu gândul că între cei doi ar fi existat episoade de violență.

Fotografia este însoțită și de câteva cuvinte care se traduc în „Semnele Iubirii”. Speculații că între cei doi există reacții violente au existat în presă de mult timp, însă nimeni nu le-a confirmat.

Alex Bodi a făcut anunțul că nu mai este cu Bianca astăzi. „Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, este anunțul făcut de Alex Bodi.

Surse din anturajul celor doi au declarat că situația nu era nici pe departe așa cum toată lumea credea, iar Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de omul de afaceri. Iar la aceste lucruri s-ar fi adăugat infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat pe parcursul timpului.

„M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat blondina unor prieteni.

Și deși toți cred că cei doi se vor împăca, Alex Bodi a mărturisit că cei doi se vor înfățișa în fața notarului destul de curând. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se vor separa pe 2 decembrie.

Loading...