Fiica lui Liviu Vârciu a spus adevărul despre relația pe care o are cu tatăl ei

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei Ami, au povestit în exclusivitate pentru revista Viva! care este relația lor cu Liviu. Nimeni nu se aștepta ca lucrurie să stea atât de diferit față de ce s-a scris în presă în toți acești ani!

Fiica lui Liviu Vârciu a spus adevărul despre relația pe care o are cu tatăl ei

Relația dintre Carmina și Liviu Vârciu a fost una controversată de-a lungul timpului, însă în ultima perioadă lucrurile au părut cp merg extraordinar între cei doi.

Pe rețelele de socializare apar numai fotografii în care ce doi sunt împreună, extrem de fericiți, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Fiica lui Vârciu a decis să spună adevărul într-un interviu amplu pentru revista Viva!

În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar…

Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor.

Carmina a mai povestit că nu și-a dorit până acum să îl pună într-o lumină proastă pe tatăl ei, însă acum, când este aproape de majorat, a realizat că lui chiar nu îi pasă așa că și-a făcut curaj să spună adevărul.

Ea mai rpecizat și că Liviu Vârciu a început să o susțină financiar doar de 6 ani, cu suma de 2000 de lei pe lună. Până atunci doar mama ei, Ami, a crescut-o, fără niciun ajutor.

Fata lui Liviu Vârciu a mai povestit și despre perioada în care a stat cu tatăl ei în București.

„Am stat aproape 3 luni, și din astea 3 luni pot spune că alături de tata am petrecut maximum o lună, deoarece el era tot timpul plecat cu diverse joburi. Nu m-am acomodat deoarece nu am știut cum să îmi gestionez viața la acel moment, pentru că eu eram obișnuită cu mama. Cum ea nu a mai fost lângă mine, deși vorbeam non-stop, eram singură pentru prima dată, după 15 ani.

În ceea ce privește relația pe care am avut-o cu persoana cu care tata a făcut al doilea copil, aceasta nu era deloc bună și tot ce vreau să spun în momentul de față este că ce se vede la televizor nu are legătură cu realitatea.”, a mai povestit Carmina.

Alături de mama ei, Carmina intenționează să se mute în Barcelona după liceu și să urmeze acolo o facultate de teatru.

Loading...