Cum l-a cucerit Andra pe Cătălin Măruță, în direct! Prezentatorul s-a îndrăgostit de vocea artistei, încă de prima lor întâlnire

Andra l-a cucerit pe Cătălin Măruță în direct, chiar în cadrul emisiunii pe care el o prezenta.

Andra și Cătălin Măruță sărbătoresc anul acesta 11 ani de la cununia religioasă. Cântăreața l-a cucerit pe prezentator chiar în emisiunea pe care el o modera.

Cum l-a cucerit Andra pe Cătălin Măruță, în direct! Prezentatorul s-a îndrăgostit de vocea artistei, încă de prima lor întâlnire

La acea vreme, Andra avea 19 ani și a acceptat bucuroasă provocarea lui Măruță de a cânta live. Cântăreața a interpretat câteva versuri de-ale artistei internaționale Mariah Carey, iar când a fost pusă să cânte ceva latino, ea a ales o piesă din repertoriul Thaliei.

În cadrul primei întâlniri cu Măruță artista a mărturisit că este o fană a cântărețelor Whitney Houston și Gloria Estefan. Așa au aflat că aveau aceleași gusturi muzicale, iar la finalul emisiunii Cătălin Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresioant de talentul și frumusețea artistei.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra în urmă cu câțiva ani despre prima întâlnire cu Cătălin Măruță, cel care avea să-i devină soț.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008 la Târgu Jiu și au împreună doi copii, David, în vârstă de opt ani și Eva, în vârstă de patru ani.

Loading...