Meghan Markle din nou însărcinată? Apropiații confirmă vestea

Apropiații Ducesei de Sussex susțin că ea ar fi însărcinată cu al doilea copil, la doar 6 luni de când a născut. Ba mai mult, au și argumente solide. Aceste zvonuri vin după ce Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana susținea același lucru acum câteva zile.

Meghan Markle din nou însărcinată? Apropiații confirmă vestea

Meghan Markle și Prințul Harry își doresc cu siguranță mai mult de un copil, pentru că au declarat în repetate rânduri că visează la o familie mare.

Se pare că bebelușul va veni mai repede decât ne așteptam. Mai mulți apropiați ai cuplului au declarat că Meghan ar fi deja însărcinată. Aceste zvonuri circulă deja de ceva timp.

„Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de curând, dar atât Meghan, cât și Harry au susținut cu tărie că nu vor să mai aștepte, în special din cauza vârstei”, a spus un apropiat al cuplului.

Se pare că și vârsta joacă un rol important în luarea deciziei de a face un copil atât de repede.  Meghan are deja 38 de ani și își dorește foarte mult să aibă o familie numeroasă.

„Faptul că îl are pe Archie i-a schimbat modul în care vede viața. Deși Meghan nu s-a așteptat să facă față atât de bine maternității, dat fiind că Archie este un copil absolut adorabil, nu i-a fost greu deloc”, a mai adăugat sursa.

Toată lumea e observat că soția Prințului Harry a purtat ținute largi, strânse cu un cordon în jurul taliei, pe tot parcursul turnelui pe care l-a avut în Africa. Prietenii spun că ea are mai mare grijă și la ce mănâncă, evitând alcoolul și mâncărurile nocive.

Se pare că Meghan are acum și stări de greață, care nu indică decât un lucru: al doilea bebeluș ar putea fi pe drum!

 

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...