Notice: Trying to get property 'post_type' of non-object in /home3/e5995e103/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 4103
Fiica lui Adrian Paunescu, cuvinte usturatoare dupa ce profesorul Beuran a fost retinut – Acasă în România

Fiica lui Adrian Paunescu, cuvinte usturatoare dupa ce profesorul Beuran a fost retinut

Ana-Maria Paunescu, fiica lui Adrian Paunescu, a rabufnit dupa ce profesorul Mircea Beuran a fost retinut.

Ana-Maria Paunescu a povestit ce experiente are cu marele profesor si cate vieti a salvat.

”Inculpatul Beuran Mircea”

Ma uit la stirile in regim de breaking news, care anunta, cu spectacol si cu catuse zdranganitoare, o noua arestare care va tine pagina intai a ziarelor (care ziare?):

Mircea Beuran, profesorul Mircea Beuran este arestat pentru 24 de ore pentru luare de mita. E 13 februarie, anul nici nu mai conteaza, pentru ca mergem din rau in mai rau.

Zece mii de euro spun ca ar fi luat medicul, pentru scoaterea grabnica la concurs a unui post ravnit de x, y, z. Apoi se spune ca „plata” s-ar fi facut numai pentru ca Beuran sa-l propuna pe respectivul pentru functie. Oricum ar fi, se intampla acum vreun an si jumatate.

Brusc, „victima”, datatorul de mita, intamplator medic tanar, probabil cu o ravasitoare cariera inainte si-napoi, si-a amintit de banutii sai, prost investiti, si a mers la DNA.

Institutia, cu experiente destule din anii ce s-au scurs, a procedat la arestarea preventiva a acestui pericol public. Nicio noapte in libertate nu mai putea petrece un om atat de periculos!

Eu l-am cunoscut pe Mircea Beuran. Il cunosc pe Mircea Beuran. Mi-a operat bunicul, in 2011, cand o boala nenorocita s-a cuibarit in sufletul lui mare.

I-a oferit inca cinci ani de viata. Apoi, aceeasi boala, revenita, l-a speriat pana si pe dr. Beuran care, dintr-o ezitare pe care nu pot minti ca am inteles-o, nu l-a operat si a doua oara.

Continuarea povestii tine de drame personale, care nu trebuie tiparite pe nicaieri.

Eu l-am cunoscut pe Mircea Beuran. Il cunosc pe Mircea Beuran. Colegii de salon ai bunicului meu, alti doi norocosi care fusesera operati de „profesor”, vorbeau cu ochii in lacrimi de sansa pe care le-a dat-o, prin bisturiul si dedicarea lui.

Nu erau veniti pe pile, nu erau parinti, bunici, frati, copii de personalitati, nu erau nici macar cunoscuti mai vechi de-ai lui Beuran. Erau doar norocosi. Ei spuneau asa…

Eu l-am cunoscut pe Mircea Beuran. Il cunosc pe Mircea Beuran. In octombrie 2010, a venit, dupa apelul meu disperat, in Dionisie Lupu, sa il convinga pe tata sa se interneze.

Cu toata dragoste si cu tot respectul pe care i le purta, Beuran i-a spus lui Adrian Paunescu: veniti la spital sau veti muri in fotoliu. Asa l-a convins pe tata sa se interneze. Si nu cred ca internarea a fost zadarnica.

A fost doar tardiva. Din increderea pe care o avea in profesorul Beuran au pornit, in orice caz, sansa si drumul (curmat de destine si neputinte) spre vindecare, spre mai bine.

Eu l-am cunoscut pe Mircea Beuran. Il cunosc pe Mircea Beuran. L-am vazut zilnic la televizor in perioada in care cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie tinea prima stire.

L-au plimbat la audieri, l-au incoltit, l-au dat afara din functii. Ministri de ocazie, oameni de ocazie, bieti pacienti de ocazie.

Loading...