Ce s-a întâmplat acum cu fiul lui Kamara, după cea de-a șasea operație

Kamara a vorbit despre boala gravă cu care a fost diagnosticat fiul lui la vârsta de cinci ani.

Kamara are un băiețel de cinci ani care a fost diagnosticat cu o boală gravă, paralizie cerebrală și are mare nevoie de un transplant de celule stem.

Kamara a povestit la Teo Show despre boala fiului său care a progresat masiv de când a început un tratament avnsat în acest sens. Invitat în emisiunea Teo Show, Kamara a povestit cu zâmbetul pe buze despre Leo și spune că rămâne uimit pe zi de trece de capacitățile lui de memorare.

„Doctorița ne-a spus că diagnosticul este un pic cam exagerat pentru că creierul este o enigmă și el se regenerează. Leo face niște conexiuni. La el totul a început prin muzică de mic copil. A ascultat piesa de două trei ori și deja fredona versurile.”, a povestit Kamara în cadrul emisiunii.

Leon a fost victima unei erori medicale

Leon este un băiețel foarte inteligent și, cum era de așteptat, pentru că- nu-i așa?- așchia nu sare departe de trunchi, fiul lui Kamara adoră să cânte. Din păcate, însă, pe fondul nașterii sale premature, la doar 36 de săptămâni și a unor erori medicale, acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă. Deși a evitat să deschidă acest subiect, artistul s-a destăinuit într-un interviu acordat în urmă cu un an și a vorbit despre greșelile de pe urma cărora micuțul are acum de suferit.

Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare. Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru.

Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați”, a povestit Kamara.