Râuri de lacrimi la înmormântarea Anei Maria, tânăra de 19 ani, moartă după ce a născut! Mama fetei nu s-a dezlipit de sicriu

A fost o zi extrem de tristă în familia Anei Maria, tânăra de 19 ani din Brăila care a murit la scurt timp după ce a născut o fetiță.

Zeci de oameni au condus-o pe fată pe ultimul drum, iar părinții sunt împietriți de durere și tot ce le-a mai rămas acum este nepoțica, ce nu va apuca niciodată să își cunoască mama.

Mama fetei nu s-a dezlipit nici o secundă se sicriu, a țipat, a jelit și și-a implorat fiica să se trezească.

Din păcate, Ana Maria nu va mai deschide niciodată ochii și asta din cauza unei erori medicale. Tânăra de 19 ani s-a stins din viață la doar câteva zile după ce a devenit mămică pentru prima dată.

S-a stins din cauza septicemiei

Primele semne că ceva este în neregulă au venit la câteva zile după ce a născut. Fata a început să se simtă rău și într-un final, după mari insitențe, a fost internată. A doua zi după internare a suferit un stop cardio-respirator și, din păcate, medicii nu au mai reușit să o salveze.

Inițial s-a spus că Ana Maria a murit din cauza meningitei, însă în urma autopsiei, cerută de familie,

s-a aflat că a făcut septicemie, din cauza unei bucăți de placentă uitată în corp, care s-a infectat și i-a produs decesul.

“Sunt tatăl Anei Maria, vreau să vă spun că sistemul din România mi-a omorât copilul asta frumos, o dulceață. Să vadă toată lumea. Maternitatea nu a curățat-o cum trebuie după ce a murit.
Uite cum plânge. A lăsat în urmă o prințesă. În loc să fac de la nuntă și de la botez, asta nu e live de făcut, în loc să-i cânte la nuntă, îi cântă la groapă”, a spus tatăl fetei,
Loading...