Copilul dispărut în Constanța a fost găsit mort

Iulian Alexandru Bițică, băiatul din Constanța care era de negăsit a fost găsit. Din păcate, copilul nu mai era în viață.

Copilul era din satul Pecineaga, județul Constanța și a fost dat dispărut sâmbătă, 2 noiembrie. Polițiștii și jandarmii l-au căutat încontinuu pe Iulian Alexandru Bițică și au luat în calcul mai multe variante.

Copilul dispărut în Constanța a fost găsit mort

Alexandru a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, 2 noiembrie, chiar din fața casei, în jurul orei 15:00. Tatăl l-a căutat și în momentul în care și-a dat seama că este de negăsit a anunțat autoritățile.

Polițiștii au format mai multe echipe de căutare și au încercat să descopere probe care să îi ghideze la găsirea băiețelului de 8 ani.

Căutările s-au concentrat în zona unor bazine de decantare. Băiatul a fost găsit în primul bazin de decantare, după 5 zile de căutări.

„A fost căutat în toate modurile posibile. Iată că, astăzi, se pare că ar fi fost zărit trupul neînsuflețit în primul bazin. Nu se știe exact cum a ajuns copilul acolo, ce s-a întâmplat cu el. (…)

În final, bănuiala polițiștilor s-a confirmat. Vestea, din păcate, este că micuțul e decedat”, a spus Alexandra Gheţea  într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...
loading...