E adevărat! Fericire mare în familia Dolănescu. Ionuţ a dat vestea mult aşteptată

Ionuţ Dolănescu e în culmea fericirii! Artistul a dat marea veste, după 13 ani. Şi-a îndeplinit cel mai mare vis şi a ţinut să împărtăşească totul cu admiratorii săi. Se pare că ultima vizită în America şi toate sacrifiicile făcute de-a lungul timpului au meritat.

După 13 ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii ca rezident, Ionuţ Dolănescu poate spune, oficial, că este cetăţean american. Asta pentru da, în sfârşit, a reuşit să obţină cetăţenia. Deşi este un patriot convins, ani de zile s-a luptat pentru cetăţenia americană. Iată că, 25 de ani de vizite în America, dintre care 13 ca rezident, au meritat. 

De asemenea, Ionuţ Dolănescu nu renunţă la cetăţenia română! Motivele pentru care şi-a dorit atât de mult să devină cetăţean american sunt legate de copiii săi. Artistul îşi doreşte ca Ioana Maria, Vlad şi Iancu să aibă drepturi depline în Statele Unite ale Americii.

Sunt 25 de ani de când vin în Statele Unite și 13 de când am căpătat rezidența. Îmi iubesc țara – păstrez și cetățenia română -, însă mi-am dorit cetățenia pentru ca toți copiii mei să aibă aici drepturi depline”, a declarat Ionuţ Dolănescu.

Apar deja primele beneficii! Ionuţ Dolănescu a mărturisit că acum, odată ce a obţinut cetăţenia americană, se va putea întoarce mai des în România, alături de familia lui. Următoarea vizită este programată pentru sărbătorile de iarnă.

“Acum, în noua situație, putem veni mai des în România, aici rămâne, de fapt, casa noastră. Chiar ne dorim să revenim de Crăciun, în perioada sărbătorilor de iarnă, căci ne e dor de obiceiurile de acasă și, de ce nu, de puțină zăpadă. Copiii mei – Ioana Maria, Vlad și Iancu –  se vor bucura mult”, a mai spus Ionuţ Dolănescu.

Ionuţ nu este singurul din familie care are cetăţenia americană! Sora şi mama lui, Maria Ciobanu, au drepturi depline în State.

Loading...