La vot, în rochie de mireasă. Scene inedite la două secții din diaspora

Scene inedite la două secții de vot din diaspora! Două românce au pus stampila pe buletinul de vot, în rochie de mireasă, după cum se poate observa în mai multe fotografii publicate pe rețelele de socializare.

Două cupluri au mers să voteze în ziua nunții, în Germania și Italia. Două românce au pus stampila pe buletinul de vot, în rochie de mireasă, după cum arată mai multe fotografii publicate pe rețelele de socializare.

„Momente speciale la Secția de Votare nr.181, Sögel” este Ambasadei României în Republica Federală Germania, pe Facebook, însoțit de mai multe fotografii cu mirii iubitori de patrie.

Un alt cuplu de miri români din Italia a făcut același lucru, mergând să-și exprime votul la alegerile prezidențiale 2019 chiar în ziua în care au avut nunta.

„Lecce-Italia! Așa se votează în diaspora!”, este mesajul transmis de Aurelia Ceoromila, o româncă din Italia, pe Facebook.

Duminică, 10 noiembrie, au loc alegeri prezidențiale 2019. Românii din diaspora votează la alegerile prezidenţiale 2019, în premieră, timp de trei zile, de vineri, 8 noiembrie, până duminică, 10 noiembrie. În prima zi de vot, secțiile din străinătate s-au deschis la ora 12.00 (ora fiecărei tări), iar în celelalte două zile, votarea începe la ora 07.00. Peste 200.000 de români au votat la secțiile din afara țării.

 

 

 

Loading...